Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 22 - Març 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20735
02.04.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 22 - Març 2013

Franciac Blau, Vallromanes i Portal del Roc encapçalen l’Interclubs Femení ACPP 2013

   

El dia 10 de març es va celebrar la 3era prova de l’Interclubs Femení ACPP 2013 organitzada per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar més de 200 jugadores entre les 3 zones.

A la zona Nord es va disputar al P&P Papalús (Lloret de Mar), la millor parella va ser  la formada per Margarita Robledo i la Natalia Jurri que van fer 50 cops, seguides l’Encarna Robledo i la Laura Schulz que van fer un cop més, totes dues parelles son jugadores locals. La classificació per equips la va guanyar l’equip local Papalús Femení amb 101 cops, seguit de l’equip Franciac Blau amb 107 i en tercera posició i 114 l’equip de Franciac Verd.

Pel que fa a la zona centre es va jugar la prova al P&P Vallromanes, les millors parelles van ser també les locals González – García que van fer 4 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip, Montero – Chamorro amb 2 cops més. La classificació per equips la va guanyar l’equip de Vallromanes amb 102 cops, seguides del C.E. Lopi que va fer 115 i en tercera posició, l’altre equip local Vallromanes Nou amb 3 cops més, 118.

Les jugadores de la zona Sud van jugar al P&P Oller del Mas, la millor parella va ser la formada per la Dolores Alcázar i la Cristina Soler (P&P Portal del Roc) que van fer 4 cops sota par, seguides de les jugadores de Can Cuyàs Vermell, Carlota Serra i Rosa Mª Bartrolí que van fer 1 cop sota par. Pel que fa a la classificació per equips de la prova l’equip guanyador va ser Portal del Roc amb 107 cops, seguides del P&P Lleida Femení amb un cop més i en tercera posició Can Cuyàs Vermell amb 112.

La classificació acumulada scratch està encapçalada per Franciac Blau amb 290 punts a la zona Nord, Vallromanes amb 300 punts a la zona Centre i Portal del Roc a la zona Sud i els mateixos punts. Pel que fa a la classificació handicap encapçala la taula Franciac Swing Factory (Nord), Vallromanes (Centre) i Next Tee Manresa (sud).

La propera prova es jugarà el dia 27 d’abril al P&P Can Pascual, al P&P Montjuïc i al P&P Can Rafel.

Link Classificacions

Link Fotos

Link amb el diari Sport

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC