Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 22 - Març 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20732
02.04.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 22 - Març 2013

Els dies 6 i 7 d’abril es disputarà el VII Open Catalunya

   

  

El cap de setmana 6 i 7 d’abril es jugarà al Teyco P&P l’Ampolla (Tarragona) el VII Open Internacional de Catalunya de Pitch & Putt, organitzat per la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt). Degut a l’alt nombre de participants estrangers el número de jugador/es a l’Open serà de 126 jugadors, d’aquests 77 són d’altres associacions europees de Pitch & Putt, destacant la delegació de jugadors irlandesos que són 31. Destaca la presència de set dels primers deu jugadors del Rànquing d’Europa. Es jugarà sota la normativa internacional, és a dir només es podran utilitzar 2 ferros i un putter.

La gran majoria de jugadors catalans han hagut de passar un tall per poder participar-hi. Eric Puig guanyador del Rànquing FCPP 2012 i actual campió del Campionat Matxplay i  la guanyadora del Rànquing Femení 2012, la Pilar Montero disposen de plaça directa.

Cal destacar que l’Open Catalunya definirà algunes que queden per a definir per a jugar el Campionat del Món Individual que es jugarà el proper mes de juliol a Tambre, Galícia.

El dissabte es disputaran 36 forats i el diumenge 18. Una vegada finalitzada la tercera volta de la competició es farà l’entrega  de premis i la festa de cloenda de l’Open.

Hi haurà premi per diferents categories l’absoluta, la femenina, la sènior i la juvenil.

Foto:El podium del 2012 i Marçal Moré guanyador del 2012

Participants i horaris de sortida provisionals

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC