Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Marc Lloret 5è classificat a l’Open de Galicia

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19700
30.10.2012

Fulls Informatius FCPPMarc Lloret 5è classificat a l’Open de Galicia

Marc Lloret 5è classificat a l’Open de Galicia


Els dies 13 i 14 d’octubre es va celebrar el I Open de Galicia 2012 de Pitch & Putt, competició Internacional organitzada per la FIPPA (International Pitch and Putt Federation) que es va jugar al Pitch & Putt Pazo da Touza prop de Santiago de Compostela.

El millor jugador català va ser el Marc Lloret (P&P Lloret), component de la selecció catalana que va participar aquest mes d’agost a la Copa del Món celebrada a Irlanda, que va fer un resultat de 152 cops, 10 cops sota par acumulats. La 9ena i la 10ena posició també la van ocupar dos catalans, el Fidel Soler (P&P Teià) que va fer 5 sota par i amb un cop més el Xavier Ponsdomenech del P&P Papalús.

Hi van participar 90 jugadors/es de diferents nacionalitats, el dissabte es van jugar dues voltes i el diumenge al matí la tercera volta de la competició. El millor jugador de l’Open va ser l’irlandès John John Walsh que va fer un gran resultats de 139 cops, 23 cops sota par. El resultat de la primera volta va ser 45 cops, 47 a la segona i 47 a la tercera. Segon va ser el també irlandès Lian O’Donovan amb 148 cops. En la tercera posició hi va haver un empat entre el gallec Jorge Rodríguez Sarmiento i l’irlandès Kieran Earls amb 151 cops. La millor jugadora femenina va ser l’holandesa Herma Kleinglutenbeld amb 167 cops.

 

Veure classificacions

Veure àlbum de fotos

  

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC