Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El jove Eric Puig guanya el Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19697
30.10.2012

Fulls Informatius FCPPEl jove Eric Puig guanya el Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2012

El jove Eric Puig guanya el Campionat de Catalunya Matxplay  FCPP 2012


Els dies 27 i 28 d’octubre es va celebrar al Pitch & Putt Fornells (Girona) elCampionat de Catalunya Matxplay FCPP 2012, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. El cap de setmana anterior es va disputar la fase prèvia, on hi van participar un total de 325 jugadors. El tall va quedar en 53 cops, malgrat que  no tots els jugadors amb aquest resultat van poder participar-hi. El millor jugador de la fase prèvia va ser el Marc Casellas (P&P Sant Jaume) amb 47 cops.

Els classificats per jugar la fase final van ser 64 jugadors, 9 provinents de les primeres posicions del Rànquing FCPP 2012, més el Campió de l’any 2011 i els 53 jugadors que van passar el tall de la fase prèvia. 

El dissabte 27 a les 8:30h es va donar el tret de sortida als primers enfrontaments, on ja van començar a haver-hi sorpreses. En la modalitat de joc per forats petits errors són difícils de contrarestar i el mèrit del campió rau en la constància del joc en les sis rondes. El diumenge amb molt de vent i fred es jugaven els quarts de final i els jugadors que es van guanyar la plaça van ser Marc Pérez (P&P Hcp1), Albert Gironès (P&P Platja d’Aro) i campió de l’any 2010, Manuel Martinez (Backswing Blanes), Eric Puig, Emili Sanmartin, Xavier Fontanet, (tots tres del P&P Franciac), Albert Gabarró (P&P Platja d’Aro) i Joan Martinez (P&P Gualta). A les semifinals es van classificar: Xavier Fontanet, Marc Pérez, Eric Puig i Joan Martinez.

Finalment la final la van jugar Joan Martínez, una llegenda entre els pioners del Pitch & Putt a Catalunya que el 1999 es va proclamar campió de Catalunya absolut al camp de Solius i Eric Puig  qui és el vigent campió de Catalunya Júnior amb 18 anys. El títol se’l va emportar Eric Puig amb un resultat de 5 forats quan en quedaven 3 per jugar, gràcies als birdies als forats 6, 12 i 13 i un error del Joan al 9.

Cal destacar que la rivalitat esportiva entre ambdós jugadors s’ha repetit en tres competicions en el 2012 ja que en Joan Martínez és component de l’equip P&P Gualta, actual campió del Campionat de Catalunya per Equips i campió de la Copa Catalunya. Eric Puig havia quedat sotscampió de les dues competicions per equips amb el P&P Franciac.

La classificació final va ser:

  • Campió, Eric Puig
  • Sots campió, Juan Martínez
  • 3er, Xavier Fontanet
  • 4art, Marc Pérez
  • 5è, Emili Sanmartin
  • 6è, Albert Gironès
  • 7è, Manuel Martinez
  • 8è, Albert Gabarró


Veure Classificació fase prèvia

Veure Classificació

Veure àlbum de fotos

Veure video del 2011 de UFEC.TV sobre la jove promesa Eric Puig

Link a la web esportcatala.cat

Veure video del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2012

   

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC