Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2009

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 10744
14.05.2009

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2009

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2009 que es es jugarà al Montseny el 13 i 14 de juny de 2009. Fase prèvia del 5 al 7 de juny
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH & PUTT – 2009

 

REGLAMENT

 1.- PARTICIPANTS

 

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP, sense importar a quina categoria pertanyin fins un màxim de 216 pel divendres dia 5, 216 pel dissabte dia 6 i 216 pel diumenge dia 7.

 

En cas d’excedir el nombre màxim de jugadors inscrits, s’eliminaran els jugadors amb handicap més alt en la data de tancament de les inscripcions de forma que resultin un màxim de 216 jugadors per dia de competició. Els jugadors/es que no entrin en el dia escollit se’ls posarà en el dia escollit com a segona opció si queden places i han marcat la opció de “preferència” al full d’inscripció, i si encara així no entren a la segona opció se’ls posarà en el tercer dia possible si queden places. Els jugadors que han marcat l'opció “d'única possibilitat” i no entrin en el dia escollit no tindran plaça per jugar cap altre dia de competició.

 

Els jugadors s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

 

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar i per tant el resultat no s’acumula a les 4 voltes que tindrà el campionat.

 

El Campionat

Participaran 108 jugadors.

 

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Absolut 2008 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia però caldrà que ompli igualment el full oficial d’inscripció.

 

La resta de jugadors fins arribar a 108, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 108 i posteriors, incloent el vigent campió, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 108 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. 

 

2.- CAMP I DATES

 

Fase Prèvia

El 5, 6 i 7 de juny de 2009 es  jugarà la fase prèvia al Montseny. El resultat de la fase prèvia serveix únicament per accedir a la fase final i no compta per la fase final.

 

El Campionat

Es jugarà al camp del Montseny el 13 i 14 de juny de 2009.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

Es jugarà a 72  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

 

El dissabte 13, es jugaran 36 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats,  es classificaran per a jugar el diumenge 14. El diumenge es jugaran 36 forats. Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors millor classificats i en cas d’empat, es determinarà el desempat per la fórmula dels 18, 24, 30, 32, 34 i 35 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es classificaran per jugar diumenge tots aquells jugadors pels que no es pugui determinar un desempat.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Fase prèvia

Hi hauran fins a 3 sortides simultànies el divendres, el dissabte i el diumenge. Els jugadors podran escollir dia de joc però no horari de joc. L’horari del divendres serà a les 16:00 si hi ha fins a 72 jugadors inscrits, a les 12:30 i 16:00 si hi ha fins a 144 jugadors inscrits, i a les 9:00, 12:30 i 16:00 si hi ha fins a 216 jugadors. L’horari de dissabte i diumenge serà a les 9:00 si hi ha fins a 72 jugadors inscrits, a les 9:00 i 12:30 si hi ha fins a 144 jugadors inscrits, i a les 9:00, 12:30 i 16:00 si hi ha fins a 216 jugadors.

 

Els handicaps més baixos sortiran a primera hora de cada dia de joc i els handicaps més alts a última hora.

 

No es permetran canvis d’horari o dia de preferència un cop tancada la inscripció.

 

El campionat

El dissabte 13, l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors en el moment de fer els horaris de sortida. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora iniciant-se la primera sortida a les 8:30, i tornaran a jugar a les 15:00. Els handicaps més alts sortiran a les 11:45 i a les 18:15. Els grups de sortida dels segons 18 forats dels jugadors, es confeccionaran segons la classificació dels primers 18 forats.

 

La sortida dels primers 18 forats del diumenge 14, serà  simultània a les 9:30 i es determinarà l’ordre segons la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders del forat 1.

 

L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels tres recorreguts anteriors, iniciant-se la sortida a les 14:30. Tots els partits s’iniciaran amb sortida simultània a les 14:30 excepte els 5 partits corresponents als 15 jugadors millors classificats que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives.

 

5.- DISCIPLINA

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Absolut del 2010.

 

6.- REGLES I DESEMPATS

 

A) En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B) En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 54, 63, 69, 70 i 71 i millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 72 últims millors forats.

C) Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

 7.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts i pel tercer, quart i cinquè classificat.

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), per e-mail (secretaria@pitchandputtcat.com), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputt.cat

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts 2 de juny de 2009 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 3 de juny de 2009 a la pàgina web www.pitchandputt.cat

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase prèvia

Cada jugador abonarà 15 euros per jugar la Fase Prèvia

 

El campionat

El dissabte, cada jugador abonarà 15 euros.  Els jugadors que passin el tall abonaran 15 euros el diumenge .

 

11.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2010.

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH & PUTT 2009

 

FULL OFICIAL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà al Montseny el 13 i 14 de juny de 2009 (Fase prèvia el 5, 6 i 7 de juny).

 

2.- PARTICIPANTS

A) Fase Prèvia: hi podran participar tots els jugadors/es nacionals o estrangers/es que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la FCPP sense importar a quina categoria pertanyin fins un màxim de 216 pel divendres dia 5, dissabte dia 6 i  diumenge dia 7.

B) El Campionat: 108 jugadors. El vigent campió de l’edició 2008. La resta fins a 108 surten de la Fase Prèvia.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

A) Fase Prèvia: 18 forats  Stroke-play Scratch Individual.

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

B)El Campionat: 72 forats Stroke Play Scratch Individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 13, es jugaran 36 forats. El tall al passaran els millors 54 resultats. El diumenge 14, es jugaran 36 forats.

 

4.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), per e-mail (secretaria@pitchandputtcat.com), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputt.cat

 

Preguem complimentin aquest apartat i l’enviïn a la FCPP

 

NOM I CONGNOMS _________________________________________________

    

LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

Cal marcar obligatòriament almenys una opció per a que sigui vàlida la inscripció.

 

   Única possibilitat jugar divendres

   Única possibilitat jugar dissabte

   Única possibilitat jugar diumenge

 

   Preferència jugar divendres                            2ona Preferència jugar divendres

   Preferència jugar dissabte                               2ona Preferència jugar dissabte

   Preferència jugar diumenge                            2ona Preferència jugar diumenge

 

 

Barcelona, 14 de maig de 2009                                                                      Signatura

FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT     

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC