Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat Doble de Catalunya FCPP 2009

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 10343
24.03.2009

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat Doble de Catalunya FCPP 2009

Reglament del Campionat Doble de Catalunya FCPP 2009 que es jugarà a Franciac del 17 al 19 d'abril de 2009
Unió Catalana de Pitch and Putt UCPP

FCPP - CAMPIONAT DOBLE DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2009 - PARELLES INDISTINTES

 

REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà a Franciac, el 17, 18 i 19 d’abril de 2009.

 

2.- PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol parella composada per dos jugadors/es nacionals o estrangers, en possessió de les seves llicències de la FCPP en vigor.

El nombre màxim de parelles inscrites serà de 108 pel divendres dia 17 i 108 pel dissabte dia 18. En cas d’excedir el nombre de parelles inscrites, s’eliminaran les de suma de handicaps exactes més alt en la data de tancament de les inscripcions de forma que resultin un màxim de 216 parelles participants. Els jugadors/es que no entrin en el dia escollit se’ls posarà en l’altre dia si queden places i han marcat la opció de “preferència” al full d’inscripció. Els jugadors que han marcat la opció de “única possibilitat” i no entrin en el dia escollit no tindran plaça per jugar a l’altre dia de competició.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

- 18 forats Fourball Scratch (divendres 17 o dissabte 18).

Passaran el tall un total de 54 parelles exactament. En cas de que els empats existents impossibilitin realitzar un tall de 54 parelles exactament basant-se únicament en el resultat scratch obtingut, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 16 i 17 millors últims forats per assegurar un total de 54 parelles, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida de les parelles.

Els que hagin passat el tall jugaran 36 forats Foursome Scratch (diumenge 19 d’abril. Dues voltes de 18 forats).

 

4.- HORARI DE SORTIDA I FORMACIÓ DE GRUPS DE SORTIDA

Les sortides del divendres 17, del dissabte 18 i la primera del diumenge 19 seran simultànies. La darrera sortida del diumenge serà per ordre invers de classificació.

Divendres 17 i dissabte 18 per ordre de handicap de cada dia. Els handicaps més baixos sortiran  en les primeres sortides i els més alts en la darrera.

El divendres 17 les sortides seran a les 16:00h si hi ha fins a 36 parelles inscrites, a les 12:30h i a les 16:00h si hi ha entre 37 i 72 parelles inscrites i a les 9:00h, 12:30h i 16:00h si hi ha més de 72 parelles inscrites per a aquest dia.

El dissabte 18 les sortides seran a les 9:00h si hi ha fins a 36 parelles inscrites, a les 9:00h i a les 12:30h si hi ha entre 37 i 72 parelles inscrites i a les 9:00h, 12:30h i 16:00h si hi ha més de 72 parelles inscrites per a aquest dia.

La primera sortida del diumenge serà simultània iniciant-se a les 9h. La darrera sortida del diumenge serà per ordre invers a la classificació ( els millor classificats sortiran els últims) i s’iniciarà a les 13:15h aproximadament. 

 

 

5.- DESEMPATS

Pel lloc de campions, es desempatarà a “mort sobtada” en la modalitat Foursome Scratch començant pel forat 1 i consecutius fins desfer el desempat.

 

La resta de posicions amb premi desempataran per la millor darrera volta i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 27, 30, 32 34 i 35 millors últims forats. En cas de persistir l’empat es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 53 últims millors forats de la darrera volta.

La resta es classificarà ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

Copes per les parelles campiones, sots-campiones, 3eres i 4artes i 5enes. Es lliuraran a la Nit del P&P 2009.

 

7.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), per e-mail (secretaria@pitchandputtcat.com), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. És obligatori que com a mínim un dels dos integrants de la parella signi la inscripció.

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el 14 d’abril de 2009 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 15 d’abril de 2009 a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. Els jugadors/es que no puguin jugar en la data adjudicada, hauran de comunicar-ho a la FCPP amb un avís previ de 12h com a mínim. Un cop finalitzat el període d’inscripció no es permetrà el canvi de cap dels dos integrants de la parella ni canvis d’horari.

 

9.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Pel divendres o dissabte, cada parella abonarà 30 euros. Per la jornada de diumenge cada parella abonarà 30 euros pel conjunt de les dues voltes estipulades.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la FCPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè el membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

 

12.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2010.

13.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin al Camp, sense un avís previ de 12h , no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2009. Així mateix els jugadors/es que passin el tall i no es presentin el diumenge al Camp sense un avís previ de 12h, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2009. Tots els casos de força major es tindran que justificar davant el Comitè de Competició o el Comitè Organitzador.

 

 

 

FCPP - CAMPIONAT DOBLE DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2009 - PARELLES INDISTINTES

 

FULL D’INSCRIPCIÓ

RESUM DEL REGLAMENT

1 - LLOC I DATES

Es jugarà a Franciac, el 17, 18 i 19 d’abril de 2009.

 

2 - PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol parella composada per dos jugadors/es nacionals o estrangers, en possessió de les seves llicències de la FCPP en vigor.

 

3 - FÓRMULA DE JOC

- 18 forats Fourball Scratch (divendres 17 d’abril o dissabte 18 ‘abril).

Passaran el tall 54 parelles exactament.

- 36 forats Foursome Scratch (diumenge 19 d’abril. Dues voltes de 18 forats).

 

4.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), per e-mail (secretaria@pitchandputtcat.com), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats fins el 14 d’abril de 2009 a les 18 hores. És obligatori que com a mínim un dels dos integrants de la parella signi la inscripció.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Pel divendres o dissabte, cada parella abonarà 30 euros. Per la jornada de diumenge cada parella abonarà 30 euros pel conjunt de les dues voltes estipulades.

 

6- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin al Camp, sense un avís previ de 12h , no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2009. Així mateix els jugadors/es que passin el tall i no es presentin el diumenge al Camp sense un avís previ de 12h, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2009. Tots els casos de força major es tindran que justificar davant el Comitè de Competició o el Comitè Organitzador.

 

Preguem complimentin aquest apartat.

 

1.- NOM I CONGNOMS _________________________________________________

     LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

2.- NOM I CONGNOMS _________________________________________________

     LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

Cal marcar obligatòriament una (i només una) opció per a que sigui vàlida la inscripció.

 

    Preferència jugar divendres                      Única possibilitat jugar divendres

 

    Preferència jugar dissabte                        Única possibilitat jugar dissabte                                  

Barcelona, 20 de març de 2009.                                                                    Signatura

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC