Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Sistema d’avisos SMS per a suspensió de proves o sortides

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 9879
29.01.2009

Circulars FCPPSistema d’avisos SMS per a suspensió de proves o sortides

Circular FCPP 04/2009. Sistema d’avisos SMS per a suspensió de proves o sortides
FCPP

 

FCPP                       CIRCULAR Nº 04 /2009

 

Sistema d’avisos SMS per a suspensió de proves o sortides

 

La FCPP posarà en marxa en període de proves des del 31 de gener un sistema d’avisos de SMS per a proves oficials (Campionats de Catalunya i Rànquings) per a avisar a jugadors en cas de suspensió de la prova o de sortides d’una prova.

En cada prova el Comitè de Competició és l’òrgan responsable per a endarrerir  o suspendre una prova o una sortida. Abans de l’inici de la prova és el Comitè d’Urgència de la Junta Directiva de la FCPP qui pot suspendre una prova seguint la circular 5/2006 que es pot consultar a:

http://www.pitchandputtcat.com/page.aspx?page=58&noticia=4856

Aquesta suspensió prèvia va lligada a nivells d’alerta 1 o 2 segons avisos del Meteocat i segons la seva incidència a la comarca on es troba el camp i a les comarques limítrofes del camp.

En cas de suspensió d’una prova o d’una o més sortides el Comitè de Competició o el Comitè d’Urgència de la Junta Directiva de la FCPP ho comunicarà al responsable de la FCPP encarregat del tema qui a la vegada enviarà un SMS al mòbil dels capitans (en cas de ser una competició per equips) o a tots els participants en competicions individuals o de parelles  sempre i quan estiguin registrats al web www.pitchputt.cat a nivell individual i hagin donat correctament el seu mòbil. Per equips es comunicarà al capità si en la inscripció de l’equip ha fet constar el seu mòbil. Difícilment es pot enviar un missatge a algú si no es disposa del seu contacte.  Aquests avisos aniran dirigits especialment a jugadors/es que han de prendre part en la segona sortida ja que la decisió del Comitè de Competició es pren abans de l’inici de la primera sortida. Esperem així poder evitar desplaçaments innecessaris i que les decisions siguin comunicades de forma àgil.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC