Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El 8 de desembre (festiu) el P&P català amb la Marató de TV3

Ets a:  IniciNotíciesTelevisióNotícia id 9503
28.11.2008

TelevisióEl 8 de desembre (festiu) el P&P català amb la Marató de TV3

Informació dels camps on es juga, preu, forma de participar... Tots els tornejos de la Marató són el 8 de desembre. Inscripcions a cada camp. 72 places per camp

El 8 de desembre el P&P català amb la Marató de TV3

Molts camps acolliran proves en benefici de la marató de TV3. Inscriu-te a cada camp

Ara ja fa uns mesos es va crear una comissió a la FCPP a iniciativa d’alguns jugadors per a promoure accions solidàries. La primera gran iniciativa que es va decidir tirar endavant era col.laborar amb la Marató de TV3. Un clàssic abans de les festes de Nadal. Moltes entitats i col·lectius del país organitzen activitats per recollir diners i sensibilitzar la societat catalana sobre una malaltia. Aquest any la marató tornarà a ser present als camps de pitch and putt catalans  que coordinats per la FCPP recolzaran aquesta iniciativa.

La meitat del greenfee que pagarà cada participant es destinarà com a donatiu per la Marató. Cal tenir en compte que a més a més de les aportacions que es recullin dels tornejos, la FCPP destinarà un percentatge del seu pressupost a la Marató, tal i com també es va fer l’any 2007.

Recordem que aquest any La Marató televisiva tindrà lloc el proper 14 de desembre, i que els fons recaptats es destinaran a finançar projectes de recerca biomèdica sobre malalties mentals greus. Entre elles, el programa tractarà especialment sobre l’esquizofrènia, la depressió greu i el trastorn bipolar, així com l’ansietat i el trastorn obsessiu compulsiu (TOC), juntament amb el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), l'autisme i el trastorn límit de la personalitat (TLP).

Les principals característiques de les competicions que es faran a molts camps són:

-          Data: Dilluns 8  de desembre de 2008 (festiu en ser la Immaculada)

 

-          Una única sortida simultània amb un màxim de 72 jugadors a primera hora del matí per camps de 18 forats, i dues sortides simultànies amb un màxim de 36 jugadors per sortida per camps de 9 forats, fomentant d’aquesta forma la participació igualitària per part de tots els camps.

 

-          Les inscripcions s’han de fer cada camp.

 

-          Preu unificat del greenfee de 25€, destinant el 50% a la Marató de TV3.

 

-          La Federació Catalana de Pitch and Putt entrega 10 medalles per a cada competició de cada camp, que són pels guanyadors:

 

 

-          1 Scratch Masculí

-          1 Scratch Femení

-          2 Handicap Inferior

-          2 Handicap Superior

-          2 Handicap Femení

-          1 Handicap Sènior

-          1 Handicap Juvenil

 

Els camps on es faran competicions per a la Marató són: Badalona, Bellpuig, bonÀrea, Can Cuyàs, Can Rafel, Castelló, El Vallès, El Vendrell, Fornells, Franciac, Gualta, HCP1, L’Ampolla, Lleida, Manresa, Mas Pagès, Montjuïc, Platja d’Aro, Portal del Roc, Roc 3, Sant Cebrià, Sant jaume, Teià, Tennis Mora, Vallromanes i Viladrau.

 

Apunta-t’hi!!! Inscripcions a cada camp.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC