Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2008

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 9309
27.10.2008

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2008

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2008 que es jugarà a Lleida el dissabte 1 de novembre de 2008
Aquest és el reglament definitiu del Campionat Individual Juvenil de Catalunya de Pitch & Putt

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

DE PITCH & PUTT  -  FCPP - 2008

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers, que com a màxim facin 16 anys durant aquest any, estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP. Jugaran el campionat els 144 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix. En cas d’empat entre les posicions que determinen la posició 144 i següents, s’escolliran els números de llicència més baixos fins completar els 144 jugadors.

 

2.- CAMP I DATES

 

Es disputarà al camp de Lleida, el dissabte dia 1 de novembre de 2008.

 

3.- FORMULA DE JOC

 

Es jugaran 18 forats Stroke-Play Scratch, individual indistint. Es jugarà sota normes FCPP amb l’excepció de les distàncies del recorregut que seran distàncies EPPA/FIPPA i la obligatorietat de que al jugar el cop de sortida cal col·locar la bola obligatòriament damunt d’un suport.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Les sortides seran simultànies. La confecció dels grups es farà per ordre de handicaps dels jugadors. En cas d’haver-hi fins a 72 jugadors inscrits es farà una sortida simultània a les 9:30 i en cas d’haver-hi més de 72 jugadors es faran dues sortides simultànies a les 9:30 i a les 13:00 jugant els millors handicaps a la segona sortida. El nombre de jugadors a cada sortida simultània es decidirà en funció del nombre d’inscripcions.

En cap cas s’admetran acompanyants dins del camp (ni familiars ni no familiars). Únicament els jugadors de la categoria “benjamins” podran dur un únic acompanyant que no podrà fer les funcions de caddie.

 

5.- DESEMPATS

 

Els desempats es resoldran de la següent manera:

En cas d'empat per al lloc de campió absolut, els que estiguin empatats jugaran forat per forat a mort sobtada fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d'empat per a qualsevol altre lloc amb premi, s'aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15, 16 i 17 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats.

Per els llocs restants, els jugadors es classificaran ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió i sotscampió juvenil absolut.

Trofeu per el dos millors classificats indistints i a la primera jugadora classificada de les següents categories sempre que hi hagi un mínim de 6 participants per categoria:

Cadets: jugadors/es que fan 15 ó 16 anys durant aquest any.

Infantils: jugadors/es que fan 13 ó 14 anys durant aquest any.

Alevins: jugadors/es que fan 11 ó 12 anys durant aquest any.

Benjamins: jugadors/es que fan 10 ó 9 anys durant aquest any.

Prebenjamins: jugadors/es que fan 8 anys o menys durant aquest any.

Els trofeus no són acumulables. Tenen preferència campió i sotscampió absolut sobre els premis per edats. L’entrega de trofeus tindrà lloc a la Nit del Pitch and Putt 2008.

 

7.- DISCIPLINA

 

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

8.- DRETS D'INSCRIPCIÓ

 

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció o per la plana web al seu apartat d’inscripcions als Campionats. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o un cop confirmada la inscripció a la plana web. Cada jugador abonarà 15 €.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es tancaran el 28 d’octubre de 2008 a les 18 hores.

 

10.- COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2009.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC