Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Present: Catalunya a l’Europeu de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesEPPANotícia id 888
10.09.2003

EPPAEl Present: Catalunya a l’Europeu de Pitch & Putt

Catalunya disputarà el Campionat d’Europa de Pitch and Putt del 11 al 14 de setembre
Catalunya disputarà el Campionat d’Europa de Pitch and Putt del 11 al 14 de setembre al camp de McDonagh molt aprop de Dublín (Irlanda). L’objectiu dels catalans és repetir el magnífic resultat de sots campions que van assolir el 2001 a Lloret de Mar. Aquesta serà la tercera vegada que Catalunya participa en un campionat d’Europa ja que el 1999 ho va fer a Chelmsford, Anglaterra.

Les altres seleccions amb les que s’enfrontarà Catalunya són Holanda, Gran Bretanya, Itàlia, França, Noruega, San Marino i Irlanda, amfitriona i gran favorita,

El primer repte dels catalans és fer un bon resultat en la primera jornada, ja que els cops fets decidiran la configuració dels grups i encreuaments. El trobar-se el en el grup d’Irlanda representaria tenir grans dificultats per arribar a la final i repetir la segona posició. Catalunya representa la segona potència europea en nombre de jugadors i camps. Actualment l’Associació Catalana de Pitch and Putt (ACPP) agrupa a més de 8.000 jugadors amb llicència esportiva i 29 camps. El creixement de noves llicències des d’inici d’any ha estat d’un 27%. Pel que fa a les competicions el 2002 es van disputar 462 tornejos de P&P en els que van participar 37.759 jugadors. En aquest 2003 l’increment de tornejos ha estat del 18% i el de participants del 21% respecte el 2002.

Els jugadors que representaran Catalunya a l’Europeu d’Irlanda 2003 són: Paco Salido, Jordi Saborit, Ginés Fernández, Josep Pellicer, Ramon Carrera, James Marshall i Jaume Pallarès. El capità no jugador serà Joan Jordi Roura i el tècnic Xavier Ponsdomènech.

Conjuntament amb el Campionat d’Europa es disputarà en categoria femenina el Matx Irlanda- Resta d’Europa on participarà la jugadora Pilar Montero en representació de l’ACPP.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC