Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2008

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 8421
21.05.2008

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2008

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2008 que es jugarà a Bellpuig el 28 i 29 de juny de 2008. La fase prèvia es jugarà a Bellpuig el 21 i 22 de juny de 2008
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH & PUTT – 2008

 

REGLAMENT

 

 1.- PARTICIPANTS

 

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a la FCPP o mitjançant el procés d’inscripció a la plana web de la FCPP. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar i per tant el resultat no s’acumula a les 4 voltes que tindrà el campionat.

 

El Campionat

Participaran 108 jugadors.

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Absolut 2007 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia però caldrà que ompli igualment el full oficial d’inscripció o mitjançançant el procés d’inscripció a la plana web de la FCPP.

La resta de jugadors fins arribar a 108, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 108 i posteriors, incloent el vigent campió, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 108 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats.

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. 

 

2.- CAMP I DATES

 

Fase Prèvia.

El 21 i 22 de juny es  jugarà la fase prèvia a Bellpuig. El resultat de la fase prèvia serveix únicament per accedir a la fase final. El resultat no compta per la fase final.

El Campionat es jugarà al camp de Bellpuig el 28 i 29 de juny de 2008.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

Es jugarà a 72  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 28, es jugaran 36 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats,  es classificaran per a jugar el diumenge 29. El diumenge es jugaran 36 forats. Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors millor classificats i en cas d’empat, es determinarà el desempat per la fórmula dels 18, 24, 30, 32, 34 i 35 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es classificaran per jugar diumenge tots aquells jugadors pels que no es pugui determinar un desempat.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Fase prèvia

Hi hauran fins a 4 sortides simultànies el dissabte i en cas de ser necessari també es farien sortides el diumenge. L’horari de sortida seran les 8:30, 11:45, 15:00 i 18:15 sortint els handicaps més baixos a primera hora del dissabte i els handicaps més alts a última hora del dissabte. En cas d’haver moltes inscripcions els handicaps més alts jugarien el diumenge en sortides simultànies a partir de les 8:30, sortint els handicaps més baixos d’aquest grup a primera hora. No es permetran canvis d’horari o dia.

 

El campionat

El dissabte 28, l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors en el moment de fer els horaris de sortida. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora iniciant-se la primera sortida a les 8:30, i tornaran a jugar a les 15:00. Els handicaps més alts sortiran a les 11:45 i a les 18:15. Els grups de sortida dels segons 18 forats dels jugadors, es confeccionaran segons la classificació dels primers 18 forats. La sortida dels primers 18 forats del diumenge, serà  simultània. L’horari de sortida dels primers 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre de la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders del forat 1. L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels tres recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13:15h aproximadament. Caldrà contactar amb la organització per determinar l’horari de sortida d’aquests últims 18 forats.

 

5.- DISCIPLINA

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Absolut del 2009.

 

6.- REGLES I DESEMPATS

 

A/ En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 54, 63, 69, 70 i 71 i millors últims forats.

C/ Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

 7.- TROFEUS

 

A/ Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts i pel tercer, quart i cinquè lloc.

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com.

En aquest campionat s’inicia la implantació del sistema d’inscripció directament a la plana web dels jugadors que estiguin registrats a la “zona d’estadístiques” (www.pitchputt.cat) a la que un jugador pot inscriure’s ell mateix havent accedit prèviament al sistema mitjançant el seu numero de llicència i la contrasenya amb la que es va registrar, per tant coexistiran les diferents formes d’inscripció: a la plana web, per fax i en ma a la secretaria de la FCPP

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el 12 de juny de 2008 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 13 de juny de 2008 a la pàgina web www.pitchandputtcat.com.

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase prèvia

Cada jugador abonarà 15 euros per jugar la Fase Prèvia

 

El campionat

El dissabte, cada jugador abonarà 15 euros.  Els jugadors que passin el tall abonaran 15 euros el diumenge .

11.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2009

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís legal
La FCPP té el suport de la:
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC