Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Papendal a Holanda acollirà la IIIa Copa del Món de P&P

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 8354
12.05.2008

FIPPAPapendal a Holanda acollirà la IIIa Copa del Món de P&P

Es jugarà del 14 al 18 d’octubre de 2008
La IIIa Copa del Món de Pitch & Putt es jugarà del 14 al 18 d’octubre a Papendal (Holanda)

Papendal a Holanda acollirà la IIIa Copa del Món de P&P

Es jugarà del 14 al 18 d’octubre de 2008

 

 

La IIIa Copa del Món de Pitch & Putt es jugarà del 14 al 18 d’octubre del 2008 a Papendal (Holanda). El Comitè Organitzador es va reunir amb els boards(Directives) de la FIPPA i l’EPPA el dissabte 3 de maig i va presentar el seu projecte.

 

Es preveu que participin 18 equips. Són els equips de les diferents associacions i federacions d’Andorra, Austràlia, Bèlgica, Canadà, Catalunya (vigents campions), Xile, Dinamarca, França, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Letònia, Holanda, Noruega, Pakistan, San Marino, Suïssa i els U.S.A.

 

Després de jugar dues voltes strokeplay els 5 millors resultats de les sis targes en joc per equip definiran els vuit millors equips que juguin per la posició de la 1 a la 8 i els altres equips per les posicions de la 9 a la 18.  Els 8 millors equips jugaran en quarts, semifinals i final. Del 9 al 18 es decidirà per dos grups i posteriorment un enfrontament entre els millors de cada grup, segons de cada grup i així fins a definir totes les places.

 

El camp de Papendal és un camp de forats curts, on els greens que són de tamany mitjà tenen forces ondulacions i generen putts amb molta caiguda. Per a ser un camp d’Holanda (el país sense muntanyes) el camp té diferents desnivells i relleus. No hi ha gaires bunkers i hi ha dos forats on entra en joc l’aigua.

 

Pel Pitch & Putt a Holanda aquesta esdeveniment es vol que sigui una oportunitat per a donar a conèixer encara més el nostre esport en aquell país. Papendal és la seu d’un centre esportiu de preparació del Comitè Olímpic Holandès on constantment s’estan fent activitats i milers d’esportistes passen anualment per les seves instal·lacions. Els jugadors de la Copa del Món dormiran en unes habitacions annexes al camp. Es preveu fer altres activitats les dates de la Copa del Món com un pro-am amb representació d’un jugador de cada selecció o una fira. En totes les activitats al voltant de la Copa del Món es preveu una assistència de 20.000 persones.

 

Com a innovacions es preveu que 2 càmeres fixes permetin que des de tot el planeta es vagi veient el desenvolupament de la competició en alguns forats via web. Els resultats es preveu també que seran en viu, per un enviament de cops via mòbil que seran centralitzats en un centre de dades que permetrà publicar constantment les novetats. Pel recorregut i voltants hi haurà 70 pantalles LCD que permetran seguir els resultats a la vegada que apareixeran missatges publicitaris de tots els esponsors que donaran suport. També es preveu que hi hagi un joc d’ordinador sobre el recorregut amb imatges del camp. 120 persones professionals i voluntaris treballaran per a que sigui la millor copa del món fins ara organitzada.

 

Destaca que per donar a conèixer el P&P en altres mercats una fàbrica de mobles preveu treure una línia de mobles anomenada Pitch & Putt i un prestigiós dissenyador de sabates farà unes sabates especials per a la selecció holandesa. Idees originals per a donar a conèixer el nostre esport.

 

A la reunió de Papendal també es va començar a parlar del Campionat del Món Individual Strokeplay FIPPA que es jugarà a França en el 2009, concretament el camp de La Grande Motte, seu dels Opens de França. Es preveu que les places d’aquesta competició quedin definides pels campionats i rànquings de cada federació i associació així com pels guanyadors dels diferents opens internacionals jugats en el 2008. Pel 2010 hi haurà el Campionat d’Europa per Equips que en principi es podria fer a França i en cas de que l’AFP&P no pogués assumir l’organització podrien prendre el relleu o bé Dinamarca o com a tercera opció Catalunya.

 

 

Forat

Dist

Forat

Dist

 

 

1

50

10

42

 

 

2

36

11

57

 

 

3

39

12

52

 

 

4

39

13

41

 

 

5

40

14

66

 

 

6

68

15

55

 

 

7

38

16

64

 

 

8

69

17

53

 

 

9

58

18

55

 

Total

 

437

 

485

 

922

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC