Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Punts més destacats de les reunions de l'EPPA i de la FIPPA

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 7954
13.03.2008

FIPPAPunts més destacats de les reunions de l'EPPA i de la FIPPA

Reunions celebrades a Calella i Sant Andreu de Llavaneres el 7 i 8 de març de 2008
PUNTS MES DESTACATS DE LES REUNIONS DE LA EPPA I DE LA FIPPA

PUNTS MES DESTACATS DE LES REUNIONS DE L’EPPA I DE LA FIPPA

 

Calella, 7 i 8 de març, 2008

 

 

 

  • Es va renovar el “Board” (Junta Directiva) de la EPPA. Continuarà com  President Mervyn Cooney (Irlanda) i varen ésser elegits Jo Brand (Noruega), Frank Smith (Irlanda), Antoni Lloret (Catalunya) i Brigitte Albissetti (Suissa). El mandat és de dos anys. Pel que fa referència a la FIPPA, el board té un mandat fins el 2010 i està constituït per Mervyn Cooney (President), Fernando Morgado (Xile), Carlo Farioli (Itàlia), Martin Whitelaw (Catalunya), Michael Murphy (Irlanda) i John Hudson (França).

 

  • Competicions internacionals

-         Els campionats d’Europa tindran lloc cada quatre anys i les Copes del Món també cada quatre anys. El proper Campionat d’Europa serà el 2010 en lloc encara per decidir (França, Dinamarca o eventualment Catalunya) i les properes Copes del Món a Holanda (2008) i en lloc per determinar el 2012.

-         Es prepara un Campionat Mundial Individual pel 2009 a La Grande Motte (Montpellier) amb format en fase d’estudi.

-         Xile té el projecte d’organitzar pel 2010 (celebració dels 200 anys de la seva independència) una competició entre països llatino-americans a la que convidaria equips d’Espanya.

-         Es donarà més importància als Opens dels diferents països, amb un possible sistema de rànquing pels participants. El 30 de juny finalitza la data per fer el calendari dels Opens 2009. La FCPP demanarà organitzar el III Open de Catalunya a primers de març.

-         En principi vàrem acordar amb Irlanda jugar el V “Challenge” en un camp d’aquest país durant el 2009 i a partir d’aleshores fer un matx cada dos anys alternant el país.

 

  • Regles FIPPA. Després de gairebé un any de consultes i negociacions, a finals del 2007 es van aprovar i editar les noves regles i a partir del gener 2008 ha començat la seva vigència (2 anys) per les competicions internacionals. Es demana a cada associació o federació que es vagi fent una llista de suggerències i de temes a millorar o modificar. En Martin Whitelaw i els àrbitres catalans coordinaran aquest tema.

 

  • Pitch and Putt i Golf. Es motiu de gran preocupació l’interès de determinades federacions de golf que veient la expansió del Pitch and Putt intenten regular-lo com a especialitat del golf i per tant subjecte a les seves estructures. La posició de la RFEG és especialment preocupant ja que en el cas espanyol hi ha una federació catalana molt forta però cap entitat a nivell estatal que tingui una activitat important. L’experiència de molts anys en diversos països demostra clarament que el Pitch and Putt només creixerà si està controlat per les seves pròpies federacions o associacions. En conseqüència i tot i que cada associació membre de la EPPA i FIPPA és lliure segons la constitució de tenir una normativa pròpia per aplicar en les seves competicions internes, es demana fer un esforç perquè tothom accepti les regles FIPPA també per aquestes competicions ja que això refermaria la nostra identitat i unitat com a esport independent arreu del mon.  Tots els països membres de la FIPPA han anat acceptant aquest principi però en el cas de Catalunya es va demanar un temps per estudiar a fons la problemàtica -tan pròpia com a nivell estatal- i presentar una proposta una vegada fetes les consultes i consideracions pertinents. S’espera una comunicació per part nostre en la propera Assemblea de la FIPPA (octubre 2008).

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC