Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Felicitats!

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 7917
04.03.2008

Circulars FCPPFelicitats!

Comunicació de la Junta Directiva de la FCPP per l'èxit en la 4th International Challenge Catalunya vs Irlanda

Aquest cap de setmana ha estat una data històrica per al nostre pitch and putt. Gairebé deu anys després del primer matx internacional contra Irlanda la nostra selecció ha guanyat a la del país capdavanter del pitch and putt  i ho ha fet amb claredat després d’una darrera jornada que tots recordarem.

 

La Junta Directiva vol felicitar i agrair als jugadors i al seleccionador per la constància en els entrenaments, l’autocontrol que han demostrat en moments difícils  i l’alt nivell de joc. També vol agrair a tots els que han col·laborat en aquest esdeveniment: el camp del P&P Platja d’Aro, esponsors, mitjans de comunicació, personal de la federació i, molt especialment, als nombrosos jugadors i jugadores que amb la seva presència i els seus ànims van contribuir a la nostra victòria.

 

També vol felicitar a l’equip irlandès pel seu alt nivell de joc i, sobretot, per la seva exemplar esportivitat. Cal dir que amb els directius irlandesos s’ha començat a parlar del matx de revenja a Irlanda i s’ha comentat també la possibilitat d’establir cada dos anys un matx entre les dues seleccions capdavanteres del pitch and putt en el món.

 

Recordem que el cap de setmana vinent es celebra a Handicap 1 el II Open Internacional de Pitch and Putt de Catalunya, un esdeveniment internacional que referma, malgrat totes les dificultats, la nostra realitat i la del pitch and putt a nivell mundial.

 

A tots, moltes felicitats!

 

La Junta Directiva de la FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC