Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La FCPP signa un conveni quadrienal amb la Secretaria General de l’Esport

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 7477
18.12.2007

Fulls Informatius FCPPLa FCPP signa un conveni quadrienal amb la Secretaria General de l’Esport

Full Informatiu nº 8/2007. La FCPP signa un conveni quadrienal amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya
FCPP

 

FCPP                       Full Informatiu nº 8/2007

 

 

La FCPP signa un conveni quadrienal amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

 

La FCPP va signar el passat 12 de desembre al Palau de Pedralbes de Barcelona un conveni pel període 2008-2011 amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El conveni va ser signat per Anna Pruna i Grivé, Secretària General de l’Esport i per Josep Maria de Anzizu Furest President de la Federació Catalana de Pitch and Putt. També va assistir en representació de la Junta Directiva  de la FCPP la Secretaria de la Junta Directiva Susana Bleier.

 

En el marc d’aquest conveni, la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Pitch & Putt pacten els objectius i les línies d’actuació a seguir en els propers quatre anys seguint las línies de política esportiva que defineixi la Secretaria General de l’Esport amb especial èmfasi en els aspectes qualitatius de la organització de l’esport.

 

El Consell Català de l’Esport, adscrit a la Secretaria General de l’Esport, contribuirà al finançament de la Federació Catalana de Pitch & Putt amb un total de 339.199,-- euros, a repartir en quatre anualitats.

 

Pel que fa referència al 2008, l’import total de la subvenció es de 81.078 euros. Es distribueix en els programes següents:

 

A1) Suport a la gestió de l'entitat

A2) Suport a l'organització d'activitats esportives no internacionals. (Disminució de greenfees en Campionats de Catalunya, arbitratges, trofeus, etc...)

A4) Suport per a la promoció de l'esport

A5) Suport a la promoció esportiva internacional

 

La FCPP valora molt positivament el conveni. En primer lloc pel fet que reconeix que és la FCPP qui assumirà l’organització de les competicions del Pitch & Putt en l’àmbit de Catalunya i que únicament pot ser la FCPP la federació que centri la seva estratègia i acció en la promoció del Pitch & Putt. En segon lloc pel reconeixement de la nostra federació i de les activitats i treball que hem desenvolupat fins ara i la confiança per a seguir-les fent en els propers quatre anys. En tercer lloc per la garantia que dóna de finançament pel proper quadrieni i per no haver de negociar any rera any els projectes i les quantitats a subvencionar.

 

Estem segurs que aquest conveni ajudarà a difondre més el Pitch & Putt i a millorar la feina que fa la nostra federació.

 

Secretaria FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC