Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Nota sobre manifestacions polítiques en camps i competicions de P&P

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 7303
09.11.2007

Fulls Informatius FCPPNota sobre manifestacions polítiques en camps i competicions de P&P

Full Informatiu nº 4/2007 de la Federació Catalana de Pitch and Putt. Novembre de 2007
NOTA SOBRE MANIFESTACIONS POLÍTIQUES EN CAMPS I COMPETICIONS DE PITCH & PUTT

FCPP                        Full Informatiu nº 4/2007

 

 

NOTA SOBRE MANIFESTACIONS POLÍTIQUES EN CAMPS I COMPETICIONS DE PITCH & PUTT

 

Des de la Federació Catalana de Pitch & Putt  volem manifestar la nostra preocupació pel fet de que alguns seguidors de la selecció van mostrar durant el Vè Campionat d’Europa de P&P una pancarta de contingut polític, un fet que ha desenvolupat una corrent d’opinió i una reacció molt desfavorable per part d’algunes federacions membres de la EPPA i que podria debilitar  la nostra posició dins d’aquest organisme.

 

Com molts sabeu, som una de les pocs esports catalans amb representativitat a nivell internacional i per tant amb la possibilitat de que la nostra selecció pugui participar en esdeveniments d’aquest tipus. Això es va aconseguir després d’un llarg procés portat amb la discreció i preparació adequades, en el que es van poder contrarestar les opinions dels que pensaven que només els països amb un estat propi podien ser membres d’una federació esportiva internacional.

 

Els representants del Pitch and Putt català han defensat davant els organismes internacionals el principi de que no s’ha de barrejar l’esport amb la política i hem repetit una i altre vegada la famosa frase del Baró Pierre de Coubertin, impulsor dels Jocs Olímpics  de que “La geografia esportiva no sempre coincideix amb la geografia política”.  Aquesta idea, explicada i defensada amb exemples concrets, ens va permetre comptar finalment amb el suport de la majoria de federacions i arribar a ésser membres fundadors de l’EPPA i de la FIPPA i per tant poder participar en les competicions internacionals de Pitch and Putt  amb una selecció pròpia.

 

La Junta Directiva, com a principal òrgan de govern de la FCPP, accepta i respecta que a nivell individual qualsevol membre del col·lectiu s’expressi de la manera que consideri convenient. Volem, però, posar de manifest les conseqüències que podrien derivar-se per a tot el col·lectiu si es repetissin accions com la que estem comentant i que contradiuen el que hem defensat com a institució i ens ha premés ésser admesos en els organismes internacionals de Pitch and Putt.

 

Demanem per tant –siguin quines siguin les conviccions de cadascú a nivell individual- que pensem per sobre de tot en els interessos de tot el col·lectiu de la gran família del Pitch and Putt català abans d’emprendre determinades accions públiques molt especialment amb motiu d’esdeveniments internacionals.

 

Secretaria de la FCPP

Novembre 2007

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC