Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full d'Inscripció Campionat de Catalunya 2ª categoria FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 6858
12.09.2007

Reglaments Competicions FCPPFull d'Inscripció Campionat de Catalunya 2ª categoria FCPP 2007

Full d'Inscripció al Campionat de Catalunya 2ª categoria FCPP 2007. Tancament d'inscripcions el dimecres 12 de setembre de 2007 a les 18 hores
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

 

Clickar per descarregar el Full d'Inscripció

 

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2ª CATEGORIA – 2007 FCPP

 

FULL OFICIAL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà a Catelló-Empuriabrava els dies 15 i 16 de setembre de 2007.

 

2.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (jugadors amb handicap real de 5,5 a 13,4 inclosos tant el dia de tancament d’inscripcions com en el moment de començar la competició). Jugaran el campionat els 216 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugaran a 54 forats Stroke-play Scratch individual (18 forats el dissabte i 36 el diumenge aquells que hagin passat el tall). Els 54 jugadors millors resultats i empatats jugaran diumenge.

 

4.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin i no es presentin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya de 2ona categoria 2008.

Els jugadors que es retirin de la competició no presentant-se a la segona o tercera volta han d’avisar al Comitè de Competició amb un mínim de 12 hores d’antelació. Els jugadors que no ho facin i no es presentin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Individual de 2ona categoria 2008.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

6.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

La data màxima d’inscripció serà el dia 12 de setembre de 2007 a les 18h. Es publicarà la llista de participants com a molt tard el dia 13 de setembre de 2007.

 

Preguem complimentin aquest apartat i l’enviïn a la FCPP

 

 

NOM I CONGNOMS _________________________________________________

 

    

LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

Barcelona, 23 d’agost de 2007.                                                                                                                       Signatura

FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC