Ets a:  IniciNotíciesNotes de PremsaNotícia id 6857

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació en relació a la finalització del rànquing a Andorra
Pagina nueva 1

El cap de setmana del 21 i 22 de juliol s’han celebrat a Andorra dues jornades del Rànquing Català de Pitch & Putt organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Com ja és una tradició a mitjans de juliol el rànquing es desplaça al país dels pirineus i es juguen dues jornades de forma simultània el mateix cap de setmana, al camp d’Ordino i al camp del Torrent.

Resultats al Torrent

Al camp del Torrent el guanyador de la prova va ser Daniel Stuart Coleman del P&P Can Rafel (Cervelló-Baix Llobregat) amb 49 cops, 5 sota par. Destaca el gran moment de forma del Daniel que en 3 setmanes ha assolit 2 victòries en rànquings (Papalús de Lloret i Torrent) i la victòria com a capità de l’equip del P&P Can Rafel al Campionat de Catalunya per Equips. El segon lloc amb 50 cops va ser per a Marc Lloret del P&P Platja d’Aro (Baix Empordà).

En categoria femenina va haver empat en la primera posició ja que Núria Dalmau del P&P Platja d’Aro (Baix Empordà) i Abby Nachson del P&P Lleida (Segrià) van fer 54 cops.

En categoria sènior el guanyador va ser l’andorrà del P&P el Torrent Pepe Garcia amb 54 cops.

Resultats a Ordino

Al camp d’Ordino el guanyador de la prova amb 48 cops va ser Paco Salido del P&P Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú-Garraf) seguit de Joan Poch del P&P Franciac (Caldes de Malavella-La Selva) i Xavier López Santos del P&P Can Rafel (Cervelló-Baix Llobregat) que van fer 50 cops.

En categoria femenina la guanyadora va ser Berta Folch (Terrassa-Vallès Occidental) amb 54 cops seguida de Mercè Grau de l’Associació de Jugadors/es (Barcelona-Barcelonès) amb 59 cops, els mateixos que Abby Nachson del P&P Lleida (Segrià).

En sèniors hi va haver un triple empat en la primera posició entre Pepe Garcia del P&P El Torrent (Andorra), Miguel Pérez del P&P Vallromanes (Vallès Oriental) i Juan José

Berrrio del P&P El Vendrell (Baix Penedès). Tots tres van fer 54 cops.

Classificacions acumulades

La classificació acumulada absoluta està liderada pel jugador revelació de la temporada, en Joan Poch del P&P Franciac (Caldes de Malavella-La Selva) amb 386 punts seguit de Daniel Stuart Coleman del P&P Can Rafel (Cervelló-Baix Llobregat) amb 376 punts i Fernando Cano del P&P Gualta (Baix Empordà) amb 373 punts

La classificació acumulada femenina està liderada per Núria Dalmau del P&P Platja d’Aro (Baix Empordà) amb 361 punts, seguida de Abby Nachson del P&P Lleida (Segrià) amb 338 i en tercera posició es troba la jugadora de Terrassa (Vallès Occidental) Berta Folch amb 327 punts.

La classificació acumulada dels sèniors és comandada de forma molt destacada amb 356 punts per Ramon Carrera del P&P Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys-Baix Penedès). En segona posició es troba Juan Jose Berrio del P&P El Vendrell (Baix Penedès) amb 301 punts i tercer és Alan Weir del P&P Gualta (Baix Empordà) amb 294 punts.

El rànquing tornarà el primer cap de setmana de setembre al camp del P&P Vallromanes (Vallès Oriental) on es celebrarà la 8a prova.