Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 6841
01.09.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2007

Reglament del Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2007 que es jugarà a La Figuerola el 8 i 9 de setembre de 2007
CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL SÈNIOR

DE PITCH & PUTT  2007 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP que siguin de la categoria sènior. Per homes que hagin complert 55 anys o més l’any 2007 i per dones que hagin complert 50 anys o més l’any 2007.

 

Es distingiran les següents categories:

            1ª categoria: competidors amb qualsevol handicap

            2ª categoria: competidors amb handicap de joc 6 o superior

            3ª categoria: competidors amb handicap de joc 14 o superior

Categoria Supersènior: homes que hagin complert 70 anys o més l’any 2007 i dones que hagin complert 65 anys o més l’any 2007.

Per a que es pugui disputar una categoria, hi haurà d'haver un mínim de 6 jugadors inscrits.

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a La Figuerola el dissabte 8 i el diumenge 9 de setembre de 2007.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugaran a 36 forats Stroke-play Scratch individual (18 forats el dissabte i 18 el diumenge). El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP en el moment d’elaborar els horaris de sortida

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

El dissabte 8 començaran a jugar els jugadors amb handicap més baix i acabaran aquells jugadors inscrits amb handicap més alt. Les sortides simultànies s’iniciaran a les 10h i es faran les necessàries segons el nombre de jugadors inscrits. El nombre de jugadors a cada sortida es decidirà segons el nombre de jugadors inscrits.

El diumenge 9 començaran a jugar els jugadors amb més cops a la classificació i acabaran aquells jugadors que liderin la classificació. Les sortides simultànies s’iniciaran a les 10h i es faran les necessàries segons el nombre de jugadors inscrits. El nombre de jugadors a cada sortida es decidirà segons el nombre de jugadors inscrits.

 

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de 2 cops. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin i no es presentin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Individual Sènior 2008.

 

Els jugadors que es retirin de la competició no presentant-se a la segona volta han d’avisar al Comitè de Competició amb un mínim de 12 hores d’antelació. Els jugadors que no ho facin i no es presentin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Individual Sènior 2008.

 

6.- DESEMPATS

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 33, 35 i 36 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats.

Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

6.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió absoluts.

Trofeus pels campions i sotscampions de primera, segona i tercera categoria.

Obsequis per al tercer, quart i cinquè de cada categoria.

Trofeus per al campió i sotscampió supersènior.

Els trofeus no són acumulables. L'ordre a seguir per a atorgar els premis és:

Campió i sotscampió absoluts.

Campió i sotscampió 1ª categoria.

Campió i sotscampió 2ª categoria.

Campió i sotscampió 3ª categoria.

Campió i sotscampió Supersènior.

Tercer, quart i cinquè 1ª categoria.

Tercer, quart i cinquè 2ª categoria.

Tercer, quart i cinquè 3ª categoria.

 

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. Cada jugador abonarà 30 € pels dos dies de competició.

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

La data màxima d’inscripció serà el dia 4 de setembre de 2007 a les 18h. Es publicarà la llista de participants com a molt tard el dia 5 de setembre de 2007.

 

9.- COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

10.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC