Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El president de la FIPPA encarrega als àrbitres catalans un document de regles

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 6839
21.08.2007

FIPPAEl president de la FIPPA encarrega als àrbitres catalans un document de regles

Aquestes regles seran obligatòries a partir del gener del 2008 per a les competicions internacionals. Han de revisar tots els comentaris rebuts i realitzar un document basant-se en la proposta prèvia
El president de la FIPPA encarrega als àrbitres catalans treballar sobre les regles de P&P

El president de la FIPPA encarrega als àrbitres catalans treballar sobre les regles de P&P

 

 

La FIPPA des de la seva constitució ja va posar-se a treballar sobre l’elaboració d’unes regles que regissin les seves competicions. En tot aquest temps, diferents comissions han treballat per a fer-les possible. Ara els àrbitres catalans tenen l’encàrrec del president de la FIPPA, el Sr Mervin Cooney, de revisar tots els comentaris rebuts i realitzar un document basant-se en la proposta prèvia. Les associacions i federacions que han fet arribar propostes han estat les d’Austràlia, Xile, Suïssa i Catalunya.

 

Aquesta és una fase més que permetrà definir a la FIPPA les regles específiques del P&P per a les seves competicions. Aquestes regles seran obligatòries a partir del gener del 2008 per a les competicions internacionals tot i que s’espera que de mica en mica cada associació/federació les prengui com a model per a redactar –amb les modificacions que considerin convenients- les seves pròpies. L’encàrrec serà supervisat per Martin Whitelaw en representació de la secretaria de la FIPPA i s’ha escollit aquesta metodologia de treball ja que organitzar noves reunions entre representants de diferents països seria molt costós. Els àrbitres catalans hauran de fer arribar una proposta a la FIPPA a mitjans de setembre.

 

Aquest encàrrec és un reconeixement al P&P català i en especial a la tasca feta fins ara pels àrbitres catalans en tot el procés.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC