Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Pitch & Putt a les escoles i instituts

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 6556
15.10.2007

Circulars FCPPPitch & Putt a les escoles i instituts

Tots els clubs que vulguin realitzar aquesta activitat s'han de posar en contacte amb la secretaria de la FCPP. Malgrat que la data assenyalada era finals de juny s'accepten noves propostes per ordre d'arribada fins acabar el pressupost.
Tema: Pitch & Putt a les escoles i instituts

FCPP                              CIRCULAR 7/2007

Tema: Pitch & Putt a les escoles i instituts

 

A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP),

 

La FCPP posa en marxa en el 2007 un programa amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya per a fer arribar l’esport del Pitch & Putt a escoles i instituts de Catalunya. L’objectiu és que molts nois i noies  coneguin el nostre esport practicant-lo per primera vegada i que posteriorment s’aficionin.  Els nens i nenes poden ser uns grans difusors del P&P ja que posteriorment ho parlen amb altres amics, pares, família, etc...

 

Hem pensat en dos tipus d’activitats. La primera seria realitzada al propi camp i consistiria en conèixer els cops essencials del P&P . La FCPP col·laborarà amb 60 euros per cada grup de 20 a 30 alumnes. Aquest tipus d’activitat, que durarà una hora, serà prioritària davant de la segona opció.

 

La segona activitat seria per aquells casos en que no es pogués fer en un camp de P&P  per distància o despeses de trasllat a un camp. En aquest cas la FCPP podria enviar a persones i material (canxes, mini greens, pals, boles toves,...) per fer l’activitat d’iniciació al P&P.

 

En els dos casos sempre serà necessari que hi hagi 3 monitors per cada grup de 30 nens, un dels quals ha de ser el propi professor d’educació física frl centre que faci l’activitat.

 

Fins el dia 30 de juny cada club pot presentar diferents propostes i la FCPP les avaluarà intentant que les activitats es desenvolupin en tot el territori i que es facin en el màxim de camps. El primer pas és contactar amb els professors d’educació física del centre d’ensenyament per a proposar l’activitat. En cas d’estar interessats cal fer-nos arribar la proposta.

 

Qualsevol club que estigui interessat cal que ompli aquesta butlleta i la faci arribar a la FCPP abans del 30 de juny.  Aquestes dates de final de curs són les millors per contactar els professors i a inicis de setembre es concreten totes les sortides escolars. Les dates que es faran les activitats seran fins a finals de novembre de 2007.

 

Club que ho proposa_________________________________________________

 

Centre d’ensenyament que participarà__________________________________

 

Adreça i telèfon del centre d’ensenyament________________________________

 

__________________________________________________________________

 

Persona de contacte del centre d’ensenyament _____________________________

 

Mòbil de la persona de contacte del centre d’ensenyament ___________________

 

Data que es proposa: Posar 2 o 3 alternatives  ______________________________

 

Lloc on es proposa fer l’activitat: camp________________________ o en el mateix centre escolar

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC