Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de la reunió de la FIPPA. 22 de març de 2007

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 6100
04.04.2007

Fulls Informatius FCPPResum de la reunió de la FIPPA. 22 de març de 2007

Full Informatiu nº 2/2007 de la Federació Catalana de Pitch and Putt. Abril de 2007
REUNIO DE LA FIPPA 22 DE MARÇ 2007

FCPP                       Full Informatiu nº 2/2007

 

 

Resum de la reunió de la FIPPA. 22 de març de 2007

 

 

La reunió va tenir lloc en el Vilanova Parc de Vilanova i la Geltrú, coincidint amb l’Open Sèniors. Hi varen assistir delegats de les associacions de Chile, Irlanda, Gran Bretanya, Holanda, Suïssa, França, Itàlia, Dinamarca, Noruega, San Marino, Andorra i Catalunya. El delegat d’Austràlia va enviar els seus comentaris per correu electrònic.

 

Els punts més destacats de la reunió varen ser els següents:

 

  • El President, Mervyn Cooney (Irlanda) va demanar un vot de confiança per portar endavant una sèrie de mesures importants de cara al futur del Pitch and Putt, en especial la que es refereix a l’elaboració d’unes Regles pròpies de la FIPPA. Se li va atorgar per unanimitat.
  • El Secretari Adjunt, John Manning, va fer un resum de la activitat del “board” (Junta Directiva o Comitè Executiu) des de l’Assemblea de l’any anterior. Va destacar els projectes per trobar esponsors, l’esborrany de les Regles FIPPA i els treballs de la Comissió del Sistema de Handicap.
  • El Secretari General, Josep M. de Anzizu, va presentar els resultats del 2006 (amb un remanent d’uns 2.000 euros) i el pressupost del 2007, any en el que es preveuen uns ingressos de 7.600 euros apart de la quantitat que la Federació Catalana de Pitch and Putt espera obtenir del Govern Català per a contribuir al desenvolupament internacional de l’esport. En principi es demanaran uns 40.000 euros, una part dels quals es destinaran a la remuneració d’un executiu (“Administrator”) que col·labori a temps parcial. Es suggereix i s’aprova que aquest executiu sigui en Martin Whitelaw.
  • Cada delegat va enviar un document resumint el desenvolupament del Pitch and Putt en el seu país. Destaca el constant increment del número de camps i de jugadors a Holanda així com el desenvolupament que el Pitch and Putt està tenint a Austràlia a partir de camps existents des de fa anys però que fins ara tenien poca activitat.
  • Els dos “observadors” de Mèxic que assistien a la reunió varen presentar el projecte del primer camp projectat prop de la ciutat de Mérida i varen deixar constància del seu compromís de formar una associació de pitch and putt que demanaria l’entrada a la FIPPA properament.
  • Per part de la Secretaria es varen comentar els diferents contactes mantinguts amb Canadà, Estats Units, Àustria, Uruguay i en especial Xina. En aquest darrer país s’està constituint una Associació de Pitch and Putt i s’està decidint la localització del primer camp. Properament visitaran la Xina el Secretari General i el Secretari Adjunt en ocasió de prendre part en el congrés “Sportaccord”, la convenció esportiva més important a nivell mundial.
  • Varen ser admesos com membres de ple dret la Federació Andorrana de Pitch and Putt (representada per Toni Armengol) i l’Associació de Pitch and Putt de San Marino (representada per Elia Casali). Es va mencionar el projecte de que les federacions andorrana i catalana firmarien properament un acord de col·laboració.
  • Competicions internacionals pel 2007

-         French Open (Montpellier 28, 29 abril)

-         Italian Open (Florència 1 a 3 de juny)

-         San Marino Open (23, 24 Juny)

-         Campionat d’Europa (Chia 18-21 octubre)

-         Tripple Crown Australia (11-25 novembre)

 

  • Competicions internacionals pel 2008 (a concretar definitivament no més tard de l’agost 2007)

-         7 al 9 de març, Open a Handicap 1 (Catalunya)

-         Finals d’abril, Open de França a Montpellier

-         Primers de juny, Open d’Itàlia

-         Finals de Juny, Open de San Marino

-         Agost o Setembre, III Copa del Món a Papendal (Holanda)

-         Novembre, Open d’Austràlia

 

  • Regles de la FIPPA. L’esborrany presentat per la Comissió del Board i revisat per un Comitè anomenat pel President, va ser objecte de comentari i discussió en reunions prèvies a la Assemblea. L’Assemblea va ser informada de que el Secretari Adjunt de la FIPPA farà la redacció final i l’enviarà al board i aquest a tots els membres per conèixer el seu punt de vista. La idea es tenir quan abans millor un primer Llibre de Regles per a les Competicions Internacionals que també serveixi de punt de partida per a que cada país membre estudiï i defineixi les seves pròpies regles. Es parteix de la base de que el Pitch and Putt, com a esport independent, ha de tenir regles separades de les del golf, tot i que les d’aquest esport poden ser supletòries en els casos en que no hi hagin regles pròpies.
  • Sistema de Handicap. Es considera convenient que els diferents països vagin adoptant un sistema de handicap similar tot i les dificultats existents donades les diferents situacions que es donen en l’actualitat. El sistema català va ser escollit com a “punt de partida” per a que diversos països (França, Austràlia, Suïssa) el posin en pràctica durant un any i comuniquin després la seva experiència per tal d’estendre la recomanació d’adoptar-lo als demés.
  • A petició de Martin Whitelaw, la revista FORAT 18 va ser anomenada “revista col·laboradora” de la FIPPA i tindrà varies pàgines de informació en català, castellà i anglès.
  • La propera Assemblea General de la FIPPA tindrà lloc durant els primers mesos del 2008 a Papendal (Holanda), en el lloc on es celebrarà la III Copa del Món.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC