Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Interclubs Juvenil ACPP i Rànquing Juvenil FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 5699
25.02.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament Interclubs Juvenil ACPP i Rànquing Juvenil FCPP 2007

S'amplia el plaç d'inscripció dels equips al 27 de febrer, data límit de notificació dels jugadors per la primera prova del Interclubs Juvenil ACPP i el Rànquing Juvenil FCPP 2007 està prevista pel 4 de març de 2007 a Vallromanes
RANKING ACPP 2005

INTERCLUBS JUVENIL ACPP I RÀNQUING JUVENIL FCPP 2007

REGLAMENT


1- Interclubs i Rànquing Juvenil

Es celebraran simultàniament el Interclubs Juvenil ACPP 2007 i el Rànquing Juvenil FCPP 2007 mitjançant diferents classificacions.

2- Proves que puntuen

4 de març        Vallromanes

21 d’abril        Castelló

13 de maig      Lleida

9 de juny         Mas Pagès

9 de setembre Teià

6 d’octubre     Badalona

 

Per la classificació del Rànquing Juvenil també es tindrà en compte el resultat obtingut al Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007 a jugar el 10 de novembre a HCP 1.

3- Participants

Podran participar-hi tots els jugadors i jugadores pertanyents a la categoria juvenil (jugadores que compleixen 16 anys o menys durant l’any 2007) que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per l’ACPP/FCPP per l’any 2007.

4- Categories

S’estableixen dues categories generals de joc en funció de l’edat i el handicap dels jugadors:

a) Categoria Iniciació: Sense limitació de handicap. Es disputaran 9 forats i els jugadors o jugadores podran portar un acompanyant que en cap cas podrà accedir al green.

b) Categoria Competició: Amb limitació de handicap per jugadors amb handicap exacte de 20,0 o menys en el moment de celebrar-se la competició. Es disputaran 18 forats i els jugadors o jugadores no podran portar acompanyants tot i que cada partit podrà portar un tutor sempre que el seu fill no formi part d’aquesta partit. Les úniques persones que podran dirigir-se als jugadors durant la competició seran els capitans de l’equip.

Els jugadors que tinguin fins a 8 anys d’edat jugaran a la categoria d’iniciació si no demanen expressament el jugar a la categoria de competició, no podent jugar a la categoria de competició si el seu handicap exacte és superior a 20,0.

Apart de les dues categories generals de joc, s’estableixen les següents categories per l’entrega de premis:

Cadets: jugadors/es que fan 15 ó 16 anys durant aquest any.

Infantils: jugadors/es que fan 13 ó 14 anys durant aquest any.

Alevins: jugadors/es que fan 11 ó 12 anys durant aquest any.

Benjamins: jugadors/es que fan 9 o 10 anys durant aquest any.

Prebenjamins: jugadors/es que fan 8 any o menys durant aquest any.

5- Formula de joc

La modalitat de joc serà individual stableford.

Les distàncies del recorregut podran ser mides catalanes o mides internacionals a decisió de la Comissió Esportiva de l’ACPP/FCPP en cada camp. En tot cas les mides a jugar per tots els participants seran les mateixes en cadascuna de les sis proves.

El nombre de forats a disputar es determinarà en funció de la categoria a la que pertany el jugador (iniciació o competició).

6- Equips

A la modalitat d’iniciació els equips estaran formats per 6 jugadors indiferentment de la seva edat i handicap.

A la modalitat de competició els equips estaran formats per 6 jugadors amb un màxim de 2 jugadors cadets per equip.

Els equips podran estar formats a cada prova per diferents jugadors i els clubs podran  enviar com a màxim el dimarts de la setmana que es juga la competició la llista de participants per un equip a la secretaria de l’ACPP/FCPP que s’encarregarà de confeccionar els horaris de sortida i publicar-los a la seva plana web.

En el moment de la inscripció d’un equip a la competició, cada equip enviarà un màxim de 25 jugadors juvenils i només en cas de baixa d’algun dels jugadors d’un equip es podran incorporar nous jugadors durant la competició.

7- Inscripció dels equips

La inscripció dels equips per a la competició es realitzarà a la secretaria de l’ACPP/FCPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent els jugadors, el seu numero de llicencia i un tutor de contacte amb numero de telèfon i email de contacte.

La data límit d’inscripció dels equips serà el dijous 22 de febrer i la quota d’inscripció serà de 30 euros per equip que es destinarà integrament a premis.

En principi no hi ha un nombre màxim d’equips participants tot i que el Comitè d’Organització es reserva el dret de limitar aquest nombre per motius organitzatius.

8- Inscripció de jugadors individualment

Els jugadors que s’inscriguin individualment a la competició, ho podran fer directament a la Secretaria de la FCPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent el nom i el seu numero de llicencia com a màxim el dimarts de la setmana que es juga la competició per tal d’assegurar una plaça per participar-hi. Els jugadors que s’inscriguin després del dimarts de la setmana de competició per cadascuna de les proves, quedaran condicionats a la disponibilitat de places i no se’ls podrà assegurar ni plaça per jugar ni un partit amb handicap similar.

Al full d’inscripció dels jugadors que ho fan individualment per puntuar al Rànquing Juvenil FCPP 2007, es podrà especificar preferència d’horari de joc, tot i que no es podrà assegurar el mateix.

Els jugadors que siguin membres d’un equip i no participin en aquella prova concreta com a membres d’un equip ho poden fer com a jugadors individualment per puntuar al Rànquing Juvenil FCPP 2007, per això es recomana inscriure’s a les diferents proves en el full de participants d’un equip per tal de respectar en el possible l’horari de joc similar a la resta de membres de l’equip que participen com a equip.

Tant els jugadors que s’inscriguin individualment com els jugadors que juguin per un equip obtindran un resultat que puntuarà pel Rànquing Juvenil FCPP 2007.

9- Classificacions per Equips

Pels equips participants formats per sis jugadors comptaran les millors 4 targetes de joc presentades.

La classificació acumulada serà la resultant de sumar el resultat individual obtingut a cada una de les sis proves jugades.

En cas d’empat a la classificació acumulada, es desempatarà segons el resultat obtingut a la última jornada de joc i si encara així persisteix l’empat, les dues últimes jornades, tres últimes, etc...

10- Classificacions Individuals

Les classificacions individuals corresponent al Rànquing Juvenil FCPP 2007 seran les resultants de sumar els 5 millors resultats realitzats a les 6 proves del Rànquing i sumar el resultat obtingut al Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007.

Per sumar el resultat obtingut al Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007, es transformarà el resultat obtingut en aquest Campionat a punts si aquest no es celebra en modalitat Stableford de forma que 54 cops correspondrien a 36 punts, 55 cops a 35 punts, etc...

Els jugadors que comencin la competició del Rànquing Juvenil FCPP 2007 en categoria d’iniciació i per la evolució del seu handicap passin a la categoria de competició, mantindran dos resultats independents a les classificacions acumulades, un per cada una de les categories.

11- Preu d’inscripció

Tant en cas de jugar com a membre d’un equip o com a jugador individual, els preus establerts per als jugadors juvenils en les sis proves serà de 12 euros pels recorreguts de 18 forats (categoria de competició) i de 10 euros pels recorreguts de 9 forats (categoria d’iniciació).

El preu del Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007 s’indicarà al seu pròpi Reglament.

12- Premis

Pel Rànquing Juvenil FCPP 2007, s’estableixen els següents premis:

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Cadet / Competició

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Infantil / Competició

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Aleví / Competició

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Benjamí / Competició

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Prebenjamí / Competició i 3 diplomes.

- Trofeig al 1er i 2on classificats categoria Prebenjamí / Iniciació i 3 diplomes

 

- Trofeig a la 1era i 2ona  classificades femenines de les categories Cadet i Infantil / Competició i 3 diplomes

- Trofeig a la 1era i 2ona classificades femenines de les categories Aleví, Benjamí i Prebenjamí / Competició i 3 diplomes

- Trofeig a la 1era i 2ona classificades femenines de la categoria Prebenjamí / Iniciació

 

Els premis establerts s’entregaran sempre que hi hagin un mínim de 6 participants a la categoria o grup predeterminat , i en cas contrari, s’agruparan els jugadors a la categoria inmediatament superior. En el grup exclusivament de prebenjamins (tant a Iniciació com a Competició), s’entregaran els premis independentment del nombre de participants.

 

Per l’Interclubs Juvenil ACPP 2007, s’estableixen els següents premis:

 

- Trofeig al 1er, 2on i 3er equips classificats i medalles pels jugadors integrants dels respectius equips.

 

Els premis corresponents al Interclubs Juvenil ACPP 2007 s’entregaran al finalitzar la darrera jornada puntuable prevista pel 6 d’octubre a Badalona.

 

Els premis corresponents al Rànquing Juvenil FCPP 2007 s’entregaran al finalitzar el Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2007 ja que aquesta és la última prova puntuable pel Rànquing Juvenil ACPP 2007.

 

14- Horari de Sortides

 

Les sortides es realitzaran mitjançant sortides simultànies procurant dins del possible agrupar els jugadors que juguen a la categoria d’iniciació (9 forats) i els que juguen a la categoria de competició (18 forats).

 

Els jugadors que juguin com a part integrant d’un equip, ho faran sempre dins de la mateixa sortida simultània, procurant que la resta de jugadors pertanyents al mateix equip però que participen en una prova concreta de forma individual, ho facin igualment a la mateixa sortida simultània.

 

Es confeccionaran els partits en funció del handicap dels jugadors, independentment de si aquests participen com a jugadors individuals o com a membres integrants d’un equip.

 

S’intentarà respectar la preferència d’horari del equips en el moment de la seva inscripció a cadascuna de les proves donant preferència als equips més llunyans geogràficament de la seu de celebració de cadascuna de les proves.

 

Es procurarà fer sortides simultànies a les 9 i a les 12:30, amb la possibilitat de modificació o ampliació d’aquests horaris en funció de la climatologia i el nombre de participants.

 

Un cop elaborats els horaris de sortida, es donaran a conèixer a la plana web de l’ACPP/FCPP com a màxim el dijous de la setmana de la competició.

 

15.- Comitè de Competició

 

Estarà format per un membre de l’ACPP o FCPP, per un Àrbitre i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP/FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat de l’ACPP i FCPP i serà d’aplicació el protocol de decisió per la suspensió de proves oficial amb motiu d’inclemències meteorològiques.

 

16.- Drets i obligacions del camp organitzador

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de l’ACPP/FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de l’ACPP/FCPP.

 

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

 

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per l’ACPP.

 

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008.

 

 

FULL D’INSCRIPCIÓ AL INTERCLUBS JUVENIL ACPP 2007

Segons Reglament de la Competició:

7- Inscripció dels equips

La inscripció dels equips per a la competició es realitzarà a la secretaria de l’ACPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent els jugadors, el seu numero de llicencia i un tutor de contacte amb numero de telèfon i email de contacte.

La data límit d’inscripció dels equips serà el dijous 22 de febrer i la quota d’inscripció serà de 30 euros per equip que es destinarà integrament a premis.

En principi no hi ha un nombre màxim d’equips participants tot i que el Comitè d’Organització es reserva el dret de limitar aquest nombre per motius organitzatius.

Equip:

 

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

 

Nom Tutor

 

Telèfon Tutor

 

E-mail Tuor

 

                      Signatura del Tutor

 

 

 

 

 

FULL DE JUGADORS PARTICIPANTS A UNA PROVA DEL INTERCLUBS JUVENIL ACPP 2007

Enviar per fax a la Secretaria de l’ACPP (fax: 93 412 16 79) fins dimarts de la setmana de la competició segons punt 6 del Reglament de la competició.

Equip:

Camp i data:

Horari de preferència:

 

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

Altres jugadors del mateix equip que participaran al Rànquing Juvenil ACPP 2007 i demanen jugar al mateix horari de joc:

Llicència

Nom Jugador

Llicència

Nom Jugador

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Observacions:

 

 

 

Nom, Telèfon i Signatura del Tutor

 

 

FULL D’INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL  A UNA PROVA DEL RÀNQUING JUVENIL FCPP 2007

Segons Reglament de la Competició:

8- Inscripció de jugadors individualment

Els jugadors que s’inscriguin individualment a la competició, ho podran fer directament a la Secretaria de la FCPP mitjançant fax (fax: 93 412 16 79) incloent el nom i el seu numero de llicencia com a màxim el dimarts de la setmana que es juga la competició per tal d’assegurar una plaça per participar-hi. Els jugadors que s’inscriguin després del dimarts de la setmana de competició per cadascuna de les proves, quedaran condicionats a la disponibilitat de places i no se’ls podrà assegurar ni plaça per jugar ni un partit amb handicap similar.

 

 

Nom Jugador:

Llicència Jugador:

Camp i data:

Horari de preferència:

 

 

 

 

 

Nom, Telèfon i Signatura del Tutor

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC