Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 134 - Març 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48150
11.04.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 134 - Març 2024

Albiñana i Hernando guayen a Portal del Roc

Del 29 de febrer al 3 de març el Pitch & Putt Portal del Roc a Vilanova i la Geltrú va acollir la 3era prova del Millor Jugador de l’Any FCPP 2024. Va ser la última del primer tram de la competició. Les tres primeres proves s’han jugat amb mides i normes EPPA, les distàncies del forats han de tenir màxim 90 metres i es juga amb 2 ferros i el putt.

Hi van participar 349 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. La competició va començar dijous al migdia amb una temperatura força agradable, ideal per la pràctica del P&P i va acabar el diumenge amb un dia fred i ventós.

El millor resultat el van fer el Roger Albiñana i l’Eloi Hernando (Cantera Badalona) amb 5 cops sota par, seguits d’un quíntuple empat a 50 cops entre Jaume Olivé (Magic Team Urgell), Jordi Saborit (Vallromanes A), Fernando Cano (Gualta Competició), Josep Anton Balart (Jugadors del Vallès) i Lluís Cucurull (Urgell Pitch La Trattoria).

La millor Jugadora de l’Any 2023, la Marta Cucurull (Urgell Pitch La Trattoria) va fer el millor resultat entre totes les jugadores 1 cop sota par, que la situa líder de la classificació general scratch femení amb un total de 279 punts. Saborit i Cano van guanyar la classificació sènior i Amador Rodríguez (Sant Cebrià Blau Casa Carlos) la supersènior.  Carlos Tersa va guanyar la prova en classificació handicap absolut amb 5 cops sota par, Rosa Maria Guerrero (The Golf Square 4) la handicap femení amb el par del camp, Saborit la handicap sènior i Luís de Luque (Vallromanes B) la supersènior.

Un cop finalitzat el primer tram de la competició, Cano es situa líder de la classificació general acumulada amb 267 punts, seguit d’Hernando i Albiñana amb 261 i 230 punts respectivament. La primera posició de la classificació handicap de la general l’ocupen Gerard Colomer i Josep Gabarró (Dropats de Gualta) amb 199 punts cada un, Conchi Carballo (Vallromanes B) líder la handicap femení amb 210 punts, Gabarró de la handicap sènior i de Luque de la super sènior amb 239 punts.

La propera prova serà la 1ª del segon tram del Millor Jugadors de l’Any, es jugarà amb mides catalanes (les distàncies del forats ha de tenir màxim 120 metres) i es pot jugar fins a 6 ferros i el putter. Serà al Pitch & Putt Lleida a Torre – Serona els dies 19, 20 i 21 d’abril.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC