Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament de la Comissió Esportiva de la FCPP

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 4813
08.06.2006

Circulars FCPPReglament de la Comissió Esportiva de la FCPP

Circular nº9 de la FCPP. Reglament de la Comissió Esportiva de la FCPP
PROJECTE ABRIL 2006

FCPP                       CIRCULAR Nº 9/2006

 

REGLAMENT DE LA COMISSIO ESPORTIVA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH AND PUTT (FCPP)

 

 

A. MISSIÓ

 

Segons estableixen els Estatuts de la Federació Catalana de Pitch and Putt, correspon a la seva Junta Directiva el promoure, dirigir, reglamentar i executar les activitats esportives i gestionar-ne el seu funcionament. La Junta Directiva pot constituir òrgans col·laboradors tècnics i consultius que actuaran per delegació i tindran les competències que la mateixa els delegui. Es preveu expressament la possibilitat d’una Comissió Esportiva.

 

La Comissió Esportiva (CE) de la FCPP es per tant un òrgan col·laborador de la Junta Directiva (JD) que té les atribucions i funcions que aquesta li delegui en cada moment.

 

D’acord amb aquesta disposició de caràcter general, la Junta Directiva DELEGA en la Comissió Esportiva les següents funcions:

 

  1. Tractament i resolució de la dinàmica ordinària dels temes esportius del pitch and putt i aplicació dels reglaments de les diferents competicions oficials.
  2. Nomenament i coordinació del personal tècnic i administratiu que col·labori en les competicions oficials de la FCPP (àrbitres, delegats, comitès de competició).
  3. Resolució en primera instància de les qüestions disciplinàries.
  4. Aplicació de la normativa sobre la selecció catalana
  5. Coordinació, supervisió i control de la tasca dels diferents comitès
  6. Proposta a la Junta Directiva dels Reglaments de les competicions oficials.

 

A la vegada, la CE pot PROPOSAR a la Junta Directiva l’estudi i consideració de qualsevol tema referent a la activitat esportiva de la FCPP així com la conveniència d’efectuar modificacions en les reglamentacions existents. Correspon a la Junta Directiva l’estudi i eventual aprovació de la normativa reglamentària de la FCPP.  Les reglamentacions principals han d’ésser presentades per la JD a la aprovació de  l’Assemblea General.

 

A requeriment i petició de la JD, la Comissió Esportiva o alguns dels seus membres realitzaran els ESTUDIS I INFORMES que aquella els demani.

 

La Junta Directiva de la FCPP es qui pot portar a terme, amb exclusivitat, la interpretació i eventual modificació d’aquest Reglament.

 

 

B. COMPOSICIÓ

 

La Comissió Esportiva estarà formada per un mínim de cinc membres i un màxim de vuit, a part del Secretari.

 

a) President de la Comissió, que serà en tot cas, un dels membres de la Junta Directiva.

b) Un representant dels clubs afiliats anomenats pel President de la Comissió

c) Un representant dels clubs adherits anomenat pel President de la Comissió.

d) Com a mínim, un representant dels estaments que tenen dret a formar part de l’Assemblea (jugadors, àrbitres i tècnics) nomenat pel President de la Comissió.

e) Altres persones de lliure designació del President de la Comissió.

f) Secretari (el que ho sigui de la FCPP o persona que ell designi)

 

El nomenament –i eventual acomiadament- del President de la Comissió, correspon a la Junta Directiva de la FCPP.

 

El nomenament –i eventual acomiadament- dels membres de la Comissió correspon a la Junta Directiva, a proposta del President de la Comissió Esportiva.

 

El President informarà mensualment a la Junta Directiva de la marxa de la Comissió.

 

El President de la Junta Directiva rebrà informació sobre les convocatòries i actes de la CE i tindrà un contacte permanent amb el President i el Secretari de la CE.

 

 

C. COMITÉS I ASSESSORS DE LA COMISSIÓ ESPORTIVA

 

Si per part del President de la CE, amb el Vist i Plau de la JD, es considera aconsellable, alguns temes concrets poden delegar-se en Comitès específics. La Comissió és  qui té, en tot cas, el dret de donar el Vist i Plau a les propostes que aquells li facin.

 

Es constitueix el Comitè d’Àrbitres amb un Reglament que redactarà la Comissió Esportiva i haurà d’aprovar la Junta Directiva i l’Assemblea. El President del Comitè d’Àrbitres serà anomenat per la Junta Directiva a suggerència del President de la Comissió Esportiva.

 

Es preveu que en el moment adequat s’hauran també de constituir els Comitès de Disciplina Esportiva, el de Sèniors i el de Tècnics. Tots aquests Comitès juntament amb el d’àrbitres, hauran de tenir un reglament de funcionament aprovat per la Junta Directiva i, a criteri d’aquesta,  per l’Assemblea de la FCPP.

 

El President de la Comissió Esportiva pot anomenar puntualment un o diversos assessors per a que li donin la seva opinió o l’assessorin en temes específics.

 

 

D. RENOVACIÓ DELS MEMBRES DE LA COMISSIÓ ESPORTIVA.

 

Durant el mes de desembre de cada any, el President de la Comissió presentarà a la Junta Directiva de la FCPP la seva proposta de composició de la Comissió Esportiva per el seu Vist i Plau.

 

Els nomenaments del Vice President i dels demés membres–excepte el representant dels clubs adherits, el dels jugadors, el dels àrbitres i el Secretari-  es faran per dos anys renovables amb un màxim de dos més.

 

La Comissió Esportiva que es designi el mes de Juny de 2006 acabarà el seu termini el 31 de desembre de 2007.

 

 

E. REUNIONS DE LA COMISSIÓ

 

La Comissió es reunirà mensualment i prendrà els seus acords per majoria de vots dels assistents. El President tindrà, si cal, un vot diriment.

 

Convocarà les reunions el Secretari, qui també redactarà  l’acta que s’enviarà  - una vegada hagi donat el seu Vist i Plau el President- a tots els membres de la Comissió i al President de la Junta Directiva.

 

De cada acta se’n farà un resum que s’enviarà en forma de Circular per a informació dels clubs, jugadors i mitjans de comunicació.

 

 

F. CASOS D’URGENCIA

 

Els decidiran el President, el Secretari Executiu (Àrea Esportiva) de la FCPP  i un tercer membre anomenat pel President a primers d’any, donant sempre compte a la Comissió en la següent reunió mensual. Sempre que sigui possible i en tot cas en casos greus, les persones esmentades intentaran conèixer el parer d’altres membres de la Comissió Esportiva i/o de la Junta Directiva abans de prendre una decisió.

 

 

G. RECURSOS

 

Les decisions dels Comitès de Competició dels diferents concursos es poden recórrer a la Comissió Esportiva.

 

A la vegada, les decisions de la Comissió Esportiva es poden recórrer a la Junta Directiva, qui en tot cas té la decisió final.

 

 

Aprovat per la Junta Directiva de la FCPP amb data 9 de maig de 2006

 

Aprovat per l’Assemblea de la FCPP amb data 23 de maig de 2006

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC