Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46003
01.06.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Juan Martínez i Amador Rodríguez guanyen al P&P Mas Pagès

 

Del 18 al 21 de maig es va jugar la 5ena prova del Millor Jugador de l’Any al Pitch & Putt Mas Pagès al Pla de l’Estany – Girona. És la segona de les 5 proves prova que es juga amb mides catalanes, vol dir que les distàncies dels forats han de ser màxim de 120 metres. Hi van participar 203 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El tret de sortida a la competició va ser el dijous a les 16h de tarda, el divendres es va jugar a la mateixa hora i dissabte i diumenge a les 9h del matí. Els participants podien escollir dia i hora de joc. Entre tots els participants el millor resultat el van fer el Joan Martínez (Gualta) i l’Amador Rodriguez (Sant Cebrià) amb un gran resultat de 8 cops sota par, seguit del José Posilio (Badalona) amb dos cops més. La Marta Cucurull (Bellpuig) va guanyar la prova en la categoria femenina amb 56 cops, seguida de Carla Puig i Mª Àngels Taulats que van quedar segona i tercera amb 58 i 59 cops respectivament. Martínez i Rodríguez van guanyar també la categoria sènior.

Pel que fa a la classificació handicap absolut el Jordi Roses (Trobadors Vallromanes) i el jugador local  David Mauricio van guanyar amb 5 cops sota par, Taulats, Araceli Muriel (Hcp1), Emma Sorribas (Castelló) i Maite Viladecans (El Vallès) guanyen la classificació handicap femení i Martínez la handicap sènior.

Un cop jugades 5 de les 8 proves de la competició el Millor Jugador de l’Any, el líder es l’Eloi Hernando (Badalona) amb 491 punts, seguit del Manuel Amor, company de club de Hernando amb 480 punts i en tercera posició Asensio Mateo (El Vallès) amb 477.Cucurull líder en solitari i actual Millor Jugadora de l’Any 2022 encapçala la classificació amb 560 punts, seguida de Gloria Ruiz (Badalona) amb 491 i la Conchi Carballo (Vallromanes) tercera amb 488. El Josep Ramon Portell (Gualta), també actual Millor Jugador de l’Any 2022, ocupa la primera posició de la classificació sènior scratch amb 569 punts, seguit de Joan Bertran (Hcp1) segon amb 544 i tercer Posilio amb 528. Roses, Muriel i  Xavier Milà (Los Irreductibles), son els líders de la classificació handicap absolut, femení i sènior.

La propera cita serà el dies 9, 10 i 11 de juny al Pitch & Putt Vallromanes.

 

Classificació

Àlbum de fotos


Video: 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC