Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 124 - Abril 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45749
02.05.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 124 - Abril 2023

Franciac Verd i Green Team Urgell més líders

 

El dissabte 1 d’abril es va jugar la 4ª prova de l’interclubs Femení  ACPP al P&P Mas Gurumbau pels equips de la zona Nord i al P&P Badalona pels de la zona Sud. En total hi van participar 162 jugadores i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 A les 9 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició a les dues zones, a  Mas Gurumbau hi havia dues sortides, els equips millor classificats sortien a primera hora i els de la part mes baixa de la classificació a les 12:30h. Entre totes les parelles, les millors van ser les del l’equip Franciac Verd Elna Blasco i Annia Paredes i  Patricia Maurey i Emilia González que van fer totes dues parelles 3 cops sota par, seguides de la Soraya Lassal i la Purificació Montaña (Hcp1 Mineres) amb un cop més.  Les jugadores del Fem Gualta Cristina Albareda i Maria del Carmen Guell  (P&P Gualta), van guanyar la categoria handicap amb un resultat de 45 cops. Pel que fa als equips, el guanyador de la prova i a la vegada líder de classificació general es Franciac Verd, que van guanyar amb 6 cops sota par, seguit de Hcp1 Mineres amb 1 cop sota par i en tercera posició i un cop més Mas Nou Femení . Pel que fa a la classificació handicap l’equip de Fem Gualta va guanyar la prova amb un gran resultat de 15 cops sota par. Amb aquest resultat es situa líder de la classificació general de la mateixa categoria. L’equip líder imparable de la classificació scratch es Franciac Verd, a guanyat 3 de les 4 proves jugades i acumula 380 punts, seguit de Mas Nou Femení amb 332 i tercer Hcp1 Olewer amb 316.

Pel que fa als equips de la zona Sud, van jugar en tres horaris a les 9, 12:30h i 16h, i van participar-hi  39 parelles i entre totes el millor resultat el va fer l’Isabel Rodríguez i la Gloria Ruiz (Green Team Urgell) amb un resultat de 8 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip Marta Cucurull i Mercedes Marco amb 3 cops més. Rodríguez i Ruiz també van guanyar la categoria handicap.

Entre els 13 equips participants de la zona Sud el guanyador de la prova va ser Green Team Urgell amb 95 cops, seguit de Vallromanes Femení amb 104 i terceres Vallromanes Tablao Cordobés Femení amb 108, Green Team Urgell també va guanyar la prova classificació handicap amb 12 cops sota par. Green Team Urgell encapçala la classificació general  amb 290 punts, seguit de Vallromanes A Femení amb 280 i en tercera posició Vallromanes Tablao Cordobés Femení amb 232. I els mateixos equips amb el mateix ordre son els líders de la classificació handicap.

La propera prova ja serà la penúltima i es jugarà el dia 7 de maig.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC