Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 124 - Abril 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45746
02.05.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 124 - Abril 2023

Oriol Mas tricampió del l’Open Catalunya

 

El 15 i 16 d’abril es va jugar la XVI edició de l’Open Internacional Catalunya al Pitch & Putt Hcp1 a Sant Vicenç de Montalt a la comarca del Maresme. Hi van participar 144 jugador/es de diferents nacionalitats, irlandesos, gallecs, holandesos, andorrans, noruecs, bascos i catalans. L’Open Catalunya és una competició dins del calendari de la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt) i es juga amb mides internacionals, les distàncies dels forats son de màxim 90 metres i es pot portar 2 ferros com màxim i el putter.

Tots els jugador/es catalans que volien participar-hi, havien de passar el tall de la fase prèvia, que es va celebrar la setmana anterior i van haver-hi 224 participants. El millor resultat de la fase prèvia el va fer el Manuel Amor (P&P Badalona) amb 9 cops sota par. Hi havia 6 jugador/es catalans que tenien plaça directe perquè se l’havien guanyat per mèrits esportius.

El campionat va ser dissabte i diumenge i divendres jornada d’entrenament. Dissabte es jugaven 36 forats i a les 8.30h de matí es va donar el tret de sortida a la competició, els jugador/es podien escollir jugar la primera volta a les 8:30h o bé a les 11:30h. El millor resultat dels primers 18 forats el va fer el jugador de P&P Vallromanes Jordi Saborit amb 47 cops, els millors sèniors amb 4 cops sota par van ser els catalans Fernando Cano (Gualta) i Pedro Saavedra (CE Par 2008) i la millor femenina la Mª Encarnación Robledo amb el par del camp. Dissabte a la tarda es jugaven els segons 18 forats. Un cop acabada la 1era jornada del campionat els líders provisionals eren l’Oriol Mas (Franciac), el Josep Iglesias (Sant Cebrià) i l’irlandès David Sexton tots tres amb 98 cops, encapçalaven la classificació sènior Cano i Amador Rodríguez amb 100 cops i la primera femenina era Robledo amb 105.

Diumenge a primera hora del matí començava l’última volta de la competició i els primers jugadors que sortien a jugar eren els de la part més baixa de la taula i els millors classificats ho feien al mig dia. El resultat estava molt ajustat, però Mas no va fallar i va anar agafant avantatge fins guanyar els últims 18 forats amb 46 cops  i un total acumulat de 144 cops en 54 forats que li van donar al títol per tercera vegada consecutiva de Campió de l’Open Catalunya 2023, 2022 i 2021. El subcampió va ser en David Sexton amb 147 cops, tercer Josep Iglesias amb 148, quart i cinquè amb 151 cops van quedar Xavier Ponsdomenech i Barry Coomber.

L’holandesa Esther de Schiffart va ser la campiona Femenina amb 164 cops, seguida de Mª Encarnación Robledo i Mª Àngels Taulats amb 168 i 170 cops. Amador Rodríguez va ser campió sènior amb 152, Josep Pérez segon i Fernando Cano tercer, tots dos amb 155 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega dels trofeus als campions i campiones amb  la presència de l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt el Sr Víctor Llasera.

 

Classificacions

Àlbum de fotos dissabte

Àlbum de fotos diumenge

Vídeo UFEC


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC