Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 123 - Març 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45528
31.03.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 123 - Març 2023

Fernando Cano guanya el Campionat de Catalunya Matxplay

 

      

Els dies 25 i 26 de març es va jugar la XVII edició del Campionat de Catalunya Matxplay Individual de Pitch & Putt al camp de Sant Cebrià de Vallalta a la comarca del Maresme. Hi van participar un total de 96 jugador/es  64 de la categoria absoluta, 8 femenines, 8 jugadores de la categoria sènior (més de 55 anys) i 8 jugador/es categoria de handicap no positiu. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Per jugar en aquest campionat els jugador/es havien de passar una fase prèvia on hi van haver-hi 352 participants. Es va jugar el cap de setmana anterior del 17 al 19 de març. El millor resultat de la fase prèvia el va fer el Lluís Cucurull (Bellpuig) amb 47 cops i el tall va quedar a 1 cop sobre par. Hi havia 8 jugadors tenien plaça directe per mèrits esportius.

El campionat es jugava en format Matxplay, vol dir la competició es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA, les distàncies dels forats han de ser màxim de 90 metres i es juga com a màxim amb 2 ferros i el putter.

Dissabte a les 9h en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició i van començar els primers enfrontaments i com es habitual les primeres sorpreses, jugadors que optaven a les primeres posicions quedaven eliminats. La categoria absoluta es jugaven en dos dies, dissabte es van jugar 3 rondes i només passaven els 8 millors jugadors a la segona jornada. Els jugadors que tenien opcions d’aixecar el títol van ser David Riera (CE Mulligan), Josep Flamerich (Sant Cebrià), Eric Puig (Franciac), Fernando Cano (Gualta), Manuel Amor (Badalona), Oscar O’Callaghan (CE Fora Límits) i Marc Lloret (Platja d’Aro).

Diumenge es jugaven els quarts de final i els enfrontaments entre jugadors van quedar de la següent manera Cano / Flamerich, Riera / Puig, Martínez / Lloret i Amor i O’Callaghan, el nivell de joc va ser molt alt. A la vegada també es jugaven els enfrontaments del quadre femení, sènior i categoria no positiu.

De cara al migdia va arribar l’esperada final on es van enfrontar el Fernando Cano i el Marc Lloret, dos jugadors amb un llarguíssima trajectòria de títols guanyats al Pitch & Putt català i mundial. Finalment la balança es va decantar a favor del Fernando Cano que va aixecar per segona vegada aquest trofeu que l’acreditava com a Bicampió de Catalunya Matxplay Individual, títol que va guanyar també al 2009. Cal destacar la llarga llista de títols guanyats, Campió Rànquing Absolut 2009, Campió de Catalunya Doble 2009, Campió Campionat de Catalunya per Equips amb el P&P Gualta el 2012 i 2016, Campió de la Copa Catalunya – Trofeu Solius amb el P&P Gualta el 2008, 2012, 2013 i 2019. A nivell Internacional el Fernando Cano ha estat Campió del Món Individual Strokeplay el 2009, Campió de la II Copa del Món per Equips 2006 amb Catalunya  i campió del VI Europeu per Equips el 2010.

La classificació final va quedar de la següent manera: Campió Fernando Cano, Subcampió Marc Lloret, 3er Eric Puig, 4arta Manuel Amor, 5è Juan Martinez, 6è Oscar O’Callaghan, 7è David Riera, i 8è Josep Flamerich. Els campions/es de la resta de categories van ser Marta Fuster (Catg. Femenina), Joan Bertran (Catg. Sènior), i Alex Fuente (Categoria handicaps No Positius).

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos Fase Prèvia

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC