Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 122 - Febrer 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45246
27.02.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 122 - Febrer 2023

Franciac Verd i Vallromanes Femení guanyen
la segona prova de l’Interclubs Femení 2023

 

El passat 11 i 12 de febrer es va jugar la 2ª prova de l’Interclubs Femení ACPP 2023 al Pitch & Putt Mas Torrellas a Santa Cristina d’Aro pels equips de la zona Est i al Pitch & Putt Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú pels de la zona Oest.

Els 14 equips de la zona Est van jugar entre dissabte i diumenge i van participar-hi 84 jugadores que jugaven per parelles i a cada equip està format per 3 parelles. El millor resultat el va fer la Patricia Maurey i l’Emilia González del Franciac Verd amb un bon resultat de 3 cops sota par, seguides de la parella del P&P Mas Nou les germanes Mª Encarnación i Margarita Robledo amb un cop més. Entre tots els equips, el millor va ser Franciac Verd amb un total de 107 cops i unes targetes de joc de 51 i 56 cops, seguit del P&P Mas Nou Femení amb un cop més i en tercera posició Sant Cebrià Femení amb 112. L’equip líder provisional de la classificació general de la zona est es Franciac Verd amb 180 punts, seguit de Hcp1 Olewer amb 172 i a la tercera posició Mas Nou Femení amb 162.

L’equip de La Garriga Ladies va guanyar la classificació handicap amb 95 cops, seguit de Fem Gualta amb els mateixos cops i quedant en segona posició segons reglament de la competició i Golf Lloret Femení terceres amb 98 cops. Fem Gualta encapçala la taula de la classificació general de la categoria handicap amb 154 punts, Les Handiladies segones amb 150 i Tee Girls Franciac terceres amb 146 punts.

Els equips participants a la zona Oest  són 13 i aquesta és la primera prova que juguen en el 2023 perquè la primera es va aplaçar pel proper mes d’abril . Per la primera posició de la categoria scratch va haver-hi un empat a 4 cops sota par entre l’Amparo Francisco i la Monica Riera de Vallromanes Femení  i la Marta Cucurull i la Maria Remei Diaz del Green Team Urgell, seguides d’un triple empat a 51 cops entre l’ Anna Selva i Maria Rosa Perez (Vallromanes Tablao Cordobés), les locals Carmen Lacalle i Andrea Nuñez (Portal del Roc)i Conchi Carballo i Montse Artigas (Vallromanes Femení). Vallromanes femení va líder provisional amb un total de 100 punts, seguit de Green Team Urgell amb 90 i Vallromanes Tablao Cordobés tercer amb 80. Vallromanes Femení encapçala també la classificació handicap seguides de Vendrell Ladies i Vallromanes Tablao Cordobés.

La propera prova es jugarà els dies 4 i 5 de març a Peralada per les jugadores de la zona Est i al Vallès per les de la zona Oest.

 

Classificació

Àlbum de fotos Zona Sud

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC