Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 122 - Febrer 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 45245
27.02.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 122 - Febrer 2023

El P&P Sant Cebrià líder

 

El 18 i 19 de febrer es va jugar la 2ª prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya, Castelló Empuriabrava, Sant Cebrià de Vallalta, Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Platja d’Aro, Costa Daurada (El Catllar - Tarragona), Gualta (Girona), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), El Vendrell i Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els 18 equips i 144 jugador/es de 1ª divisió van jugar al Pitch & Putt Castelló el diumenge, els equips millors classificats sortien a jugar a les 10 i la resta a les 14h del migdia, va fer una temperatura molt agradable per l’època de l’any que ens trobem.

El millor resultat individual de la màxima categoria el va fer el jugador de l’equip Sant Cebrià Blau Casa Carlos, el Josep Iglesias amb 7 cops sota par, seguit del seu company d’equip Xavier Ponsdomenech  amb 2 cops més i per la tercera posició va haver-hi un empat a 50 cops entre Ignasi Prats (P&P Peralada)  Josep Ramon Portell (Gualta Plus Costa Brava) i Albert Gironès (Serrallonga Plata d’Aro). Entre les 36 parelles la millor va ser la formada pel Jaume Vidal i el Marçal Moré del P&P Franciac que van fer un grandíssim resultat de 11 cop sota par, seguits del Juan Paz i el Jordi Corominas (Gualta Plus Costa Brava) amb 2 cops més i en tercera posició i 46 cops el Daniel Gimenez i el Jordi Costa de Sant Cebrià Blau Casa Carlos.

Pel que fa a la classificació per equips va tornar a guanyar la prova per segona vegada consecutiva l’equip de Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb un total de 195 cops i unes targetes de joc de 47, 49 i 53 cops les individuals i 46 cops la de parelles. Amb aquest resultat es situa líder de la classificació general amb 200 punts, Gualta plus Costa Brava queda segon amb 201 cops i tercer Franciac amb 202. La classificació general l’encapçala Sant Cebrià Blau Casa Carlos, Gualta Plus Costa Brava amb 170 i tercer Franciac amb 170.

Pel que fa a la resta de divisions els equips líders son: 2ª div. Est: Sant Cebrià blanc, 2ª div. Oest: Portal del Roc, 3ª div. Est: Mas Torrellas, 3ª div. Oest: Los Gallitos, 4ª div. Nord: Albatros Fornells, 4ª div. C G-1: La Hcp1neta, 4ª div. C G-2: Can Rafel 2017, 4ª div. C G-3: Paulson AM Costa Daurada.

La propera prova serà els dies 11 i 12 de març a Oller del Mas (Manresa), Mas Gurumbau (Taradell), Bellpuig (Urgell – Lleida), Franciac (Girona), bonÀrea (Lleida), Mas Pagès ( Plà de l’Estany), Can Rafel (Cervelló), La Garriga i Can Cuyàs (Sant Feliu del LLobretgat).

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1a Divisió

Àlbum de fotos 3a Divisió


Retall de premsa:

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC