Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44592
01.12.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Josep Gurillo campió de Catalunya Sènior FCPP 2022

 

Del 4 al 6 de novembre el Pitch & Putt Mas Gurumbau (Taradell) va acollir la XXI edició del Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2022, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar 203 jugador/es, tots de 55 anys o més.

La competició era a nivell individual i a 36 forats, els primers 18 els jugador/es van poder escollir jugar-los entre divendres o dissabte i els que passaven el tall jugarien el diumenge. Només passaven 72 jugadors, els millors de cada una de les categories. El tall va quedar a 64 cops.

Divendres van participar-hi 83 jugador/es i el millor resultat el van fer el Pedro José Aranda (Canal Olímpic), el Josep Gurillo (Gualta) i el Francisco Navarro (CE Par 2008) tots, amb 3 cops sota par. La resta de jugadors van jugar la jornada de dissabte i cap va millorar el resultat dels capdavanters, darrera dels líders es situaven el Francesc Xavier Creus i el Joan Bertran (companys de club Hcp1) amb un cop més.

Diumenge a primera hora del matí es donava el tret de sortida a la segona volta de la competició, el millor jugador va ser el Fernando González (Vallromanes) que va fer 4 cops sota par, seguit de Juan Alcázar (La Garriga) amb un cop més i en tercera posició i 51 cops va quedar Gurillo, Agustín Redondo (Hcp1) i Ramón Serrano (Hcp1). Gurillo que repetia resultat tant en la primera com en la segona volta i firmava dues targetes de 51 cops cada una, es va proclamar campió de Catalunya Sènior amb un total de 102 cops acumulats. Cal destacar que Josep Gurillo es l’actual Campió de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2021 i també ha estat campió del Campionat de Catalunya per Equips al 2012 i 2016 i de la Copa Catalunya - Trofeu Solius, competició per Equips el 2008 i 2019 amb l’equip de Gualta. El subcampió va ser el Juan Alcazar amb 103 cops.


La resta de classificació final per categories va quedar de la següent manera:

Campió de 1ª Categoria: Francisco Navarro

Subcampió de 1ª Categoria: Fernando González

Campió de 2ª Categoria: Juan Manuel Romero

Subcampió de 2ª Categoria: Joaquín Hernández

Campiona Femenina: Mª Rosa Perez

Subcampiona Femenina: Pilar Montero

Campió Supersènior: Casto Vila

Subcampió Supersènior: Xavier Creus.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC