Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 118 - Octubre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44345
28.10.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 118 - Octubre 2022

Rolf Kwant campió Europeu Sènior FIPPA 2022

 

Del 7 al 9 d’octubre el Pitch & Putt Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt va acollir l’European Sènior Championship 2022, competició per a majors de 55 anys. Hi van participar jugadors/es de diferents nacionalitats andorrans, irlandesos, gallecs, francesos, holandesos i catalans.

Es una competició individual a 54 forats que es va jugar sota el marc de la Federació Internacional FIPPA. Es jugava amb mides EPPA (la distància màxima del forats ha de ser 90 metres) i es pot utilitzar com a màxim 2 ferros i el putter. Hi havia 3 categories de joc absoluta, femenina i supersènior.

La primera volta de la competició es va jugar el divendres, que va ser un dia gris i plujós. Per la primera posició va haver-hi un quàdruple empat a 5 cops sota par entre el francès Christophe Sauvaire i els catalans Isidre Garrido, Joan Bertran i Amador Rodríguez. La Mª Encarnación Robledo encapçalava la taula de les femenines amb el par del camp i el Pedro Saavedra va ser el millor supersènior amb 1 cop sota par.

Dissabte es jugaven els segons 18 forats, els millors jugadors de la jornada van ser Sauvaire, Gregori Lopez, Jose Posilio, Manuel Alfonso amb 49 cops. Christophe Sauvaire es situava líder provisional del campionat amb un total de 98 cops, seguit de Rodríguez i Bertran amb 99 i en quarta i cinquena posició i 100 cops l’holandès Rolf Kwant i Isidre Garrido. La Mª Encarnación Robledo liderava la classificació femenina amb 110 cops, seguida de la Pilar Montero amb 112. Gregori López primer dels supersèniors, seguit de Joan Jordi Roura i Francesc Xavier Creus amb 109.

Només quedava per jugar la última i decisiva volta.

Diumenge que va ser un dia amb una temperatura agradable i va lluir el sol, es donava el tret de sortida a la competició a les 8:30h del matí i començaven a jugar els participants de la part baixa de la taula i al voltant de les 12 del migdia els que lluitaven pel títol de campions.

L’holandès Kwant va fer una grandíssima 3era volta de 46 cops que el va fer pujar a la primera posició i proclamar-se campió de Campionat Europeu Sènior FIPPA 2022 amb un total de 146 cops i un resultat de 50, 50 i 46 cops a cada una de les voltes. En segona posició va quedar l’Amador Rodríguez amb 149 cops que és el vigent campió mundial sènior i tercer l’Isidre Garrido amb 150.

La campiona femenina va ser l’Encarnación Robledo amb 166 cops, seguida de la Pilar Montero amb 170, Gregori Lopez el guanyador supersènior amb 157 cops seguit de Francesc Xavier Creus amb 161.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.

 

Classificacions finals

Àlbum de fotos 1

Àlbum de fotos 2 

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC