Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 118 - Octubre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44344
28.10.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 118 - Octubre 2022

Xavier Ponsdomènench i Dani Giménez guanyen

l'International Pairs 2022

 

Del 21 al 23 d’octubre es va jugar al Pitch & Putt  Sant Cebrià  (Sant Cebrià de Vallalta) una nova edició de l’International Pairs, competició on hi participen 216 jugadors i jugadores d'Irlanda, Holanda, França, Andorra, Galícia, País Basc i Catalunya.

L’International Pairs forma part del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA) i de la Setmana Catalana de l’ Esport que organitzen moltes federacions esportives catalanes en el marc de la UFEC.

El Pairs és una competició per parelles a 54 forats.  Es jugaven les 3 modalitats, la greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador), la foursome la més complicada i exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador) i la fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat).

Entre divendres i dissabte es van jugar els primers 36 forats, 18 grenssome i 18 foursome i el millor resultat el van fer el local  Xavier Ponsdomenech i el Dani Gimenez (Gualta) amb un gran resultat de 18 cops sota par, seguit de l’Oriol Mas (Franciac) i l’Eric Puig (Franciac) amb 2 cops més. Diumenge es jugava l’ultima i decisiva volta, la fourball i els jugadors millors classificats sortien de cara al migdia, Ponsdomenech i Gimenez no van fallar i van tornar a fer una gran de volta de 44 cops que els van proclamar campions de l’International Pairs 2022 amb un acumulat de 28 cops sota par i un resultat de 43, 47 i 44 cops per volta, els subcampions van ser l’Oriol Mas i l’Eric Puig amb 4 cops més i en tercera, quarta i cinquena posició i 144 cops Manuel Amor  i Carlos Vilardell (P&P Badalona), Joel Girbau i Lluís Cucurull (Bellpuig), i els locals Josep Iglesias i Angel Navarro (Sant Cebrià). La millor parella mixta va ser la formada per la catalana Marilyn Holmes i l’irlandès Denis O’Sullivan amb 149 cops.

 

Classificacions finals

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC