Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 118 - Octubre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44343
28.10.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 118 - Octubre 2022

El P&P Badalona tricampió de la Copa Catalunya – Trofeu Solius

 

El cap de setmana 15 i 16 d’octubre el Pitch & Putt Mas Pagès de Sant Esteve de Guialbes, va acollir la XVII edició de la Copa Catalunya Trofeu Solius de la categoria reina del P&P, en aquesta categoria hi participen els 8 millors equips de l’Interclubs 2022 de 1ª divisió.

El dissabte també es va jugar la Copa Catalunya de 2ª divisió a Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta)  i a Platja d’Aro es va celebrar la Copa Catalunya de 3ª i 4ª divisió. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A Mas Pagès hi van participar els equips de Franciac, Sant Cebrià Blau, Gualta Pus Costa Brava, P&P Badalona, Hcp1 Team, Vallromanes A, Canal Olímpic Capitolio i Golf La Garriga P&P. Aquesta competició es matxplay i per equips, vol dir que es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA, es juga amb 2 ferros i un putter i les distàncies màximes dels forats han de ser de 90 metres. Es combinen la modalitat individual i la de parelles la foursome on cada jugador de la parella fa un cop alternatiu.

El dissabte a primera hora del matí començaven els primers enfrontaments per parelles i  a les 12h del migdia els enfrontaments individuals. Es començaven a veure les primeres sorpreses com es habitual en aquest tipus de competicions, el campió del 2021 Franciac queia eliminat al primer forat de desempat davant l’equip Golf La Garriga P&P, equip que ocupava la 8 posició.  Els equips que van passar ronda i optaven al títol eren, Golf La Garriga P&P, Badalona, Gualta Plus Costa Brava i Sant Cebrià. I la resta d’equips es jugaven les posicions de la 5ª a la 8ª.

El diumenge al matí van jugar-se els partits individuals de la 2ona ronda, mentre que les parelles havien jugat la jornada anterior. El  P&P Badalona va eliminar al Golf La Garriga i l’equip de Gualta Plus Costa Brava va guanyar davant de Sant Cebrià. A la final es trobaven els dos equips amb una llarga trajectòria en aquesta competició, tant Gualta Plus Costa Brava, com el P&P Badalona han participat a totes les edicions jugades i tots dos havien guanyat dues vegades la Copa Catalunya Trofeu Solius.

El nivell de joc a la final va ser altíssim i el resultat molt ajustat (5 a 4) es va decantar cap a l’equip del P&P Badalona en el darrer partit on Manuel Amor va aconseguir el punt definitiu en un partit que perdia per un forat en el 14 però va guanyar gràcies el birdie al 15, el par salvat al 16 i els birdies al 17 i 18.   Badalona es va proclamar tricampió de la Copa Catalunya Trofeu – Solius 2022, 2014 i 2009 i subcampió al 2019, 2017, 2010 i 2008. Els components de l’equip eren  Juan Carlos Martínez, Carlos Vilardell, Jose Posilio, Sergi Peña, Manuel Amor, Berenguer Ortí, Salvador Moreu (Capità), Rafael Gallardo, Jordi Giró Clarasó, Jordi Giró Codina, Judit Rodriguez, Lluís Belmonte i Santi Novellón.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera : Finalista: Gualta Plus Costa Brava, 3er: Sant Cebrià , 4art Golf La Garriga Pitch & Putt, 5è: Hcp 1 Team, 6è:Vallromanes A, 7è: Franciac i 8è: Canal Olímpic Capitolio.

Pel que fa a la Copa Catalunya de les altres divisions els equips guanyadors van ser: P&P Peralada de 2ª divisió i Golf Lloret Forat 19 guanya la Copa Catalunya de 3ª i 4ª divisió.


Classificacions finals:

1a divisió

2a divisió

3a i 4a divisió


Àlbum de fotos de 1a Divisió


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC