Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44133
29.09.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Xavier i Daria Ponsdomenech guanyen la Copa Pares i Fills 2022

Els dies 24 i 25 de setembre el Pitch & Putt La Garriga  va acollir la I Copa de P&P de Pares i Fills. Hi van participar un total de 74 jugador/es. Va ser una prova organitzada pel Comitè Juvenil de Federació Catalana de Pitch & Putt, per la qual cosa el jugador més jove de la parella havia de fer aquest any com a màxim 18 anys. 

Es va jugar a una sola volta i sota modalitat greensome, cada jugador/a de la parella fa un primer cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop alternatiu cada un fins embocar-la.  

Hi havia premi a la classificació scratch i a la classificació handicap. La parella campiona scratch va ser la formada pel pare i filla Xavier i Daria Ponsdomènech amb 2 cops sota par, seguits pel Jan (Hcp1) i Carles Bernet (Badalona) i l’ Ian i Carlos Lopez (Can Rafel), amb el mateix resultat.  

Pel que fa a la categoria handicap els guanyadors de la prova van ser l’Anna i el Francisco José Esquivel (El Vallès) amb un gran resultat de 43 punts, en segona posició i un punt menys va quedar la Claudia i el Marc Gubau (Franciac) i en tercer lloc la Txell i el Sergi Alós (Gualta) amb 41 punts. 

Posteriorment el delegat del comitè Juvenil va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors. 

 

Classificacions

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC