Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44131
29.09.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 117 - Setembre 2022

Gualta Plus Costa Brava guanya a Costa Daurada i  Franciac segueix líder

El primer cap de setmana de setembre el dissabte 3 i diumenge 4, es va jugar la 7ena i penúltima prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu del país, a Costa Daurada (El Catllar), Mas Nou (Platja d’Aro), bonÀrea (Lleida), Peralada, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt), El Vallès (Terrassa) i El Vendrell. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Durant el cap de setmana han participat a la prova 141 equips i més de 1100 jugador/es. Els 18 equips de la màxima categoria han jugat al Pitch & Putt Costa Daurada a Tarragona. En la modalitat individual el millor resultat el van fer el Daniel Gimenez (Gualta Plus Costa Brava) i el Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb 6 cops sota par, seguit del Josep Martínez (Gualta Plus Costa Brava) amb un cop més. Pel que fa a les parelles les millors van ser el Jorge García i el Joaquim Rosas (Canal Olímpic Capitolio) i el Juan Paz i el Jordi Coromines (Gualta Plus Costa Brava), totes dues amb un gran resultat de 9 cops sota par. L’equip del Baix Empordà Gualta Plus Costa Brava, va guanyar la prova amb un total de 197 cops i unes targetes de joc de 48, 49 i 55 les individual i 45 cops la de parelles, a la segona posició van quedar el P&P Badalona amb 201 cops i tercers el Canal Olímpic Capitolio amb 204.

El líder de la classificació general es l’equip Franciac amb 498 punts. Cal destacar que des de la 4ª prova és al capdavant de la classificació. En segon lloc es situa el P&P Badalona amb 452 punts i tercer Sant Cebrià Blau amb 424. Franciac depen d’ell mateix per poder aixecar la Copa de Campions de la XXVII edició del Campionat de Catalunya per Equips.

Pel que fa a la resta de divisions lideren la classificació general els següents equips: 2ª divisió Est: Platja d’Aro Serrallonga, 2ª divisió Oest: Jugadors del Vallès, 3ª divisió Est: Angry Birdies, 3ª divisió Oest: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª divisió Nord: Falcons Mas Pagès, 4ª divisió C G-1: Vallromanes B, 4ª divisió C G-2: The Golf Trotters, divisió C G-3: Swing Montseny.

La propera prova serà la última on sabrem els noms dels equips campions i es jugarà a Gualta (Girona), Franciac (Caldes de Malavella), Lleida, Mas Gurumbau (Taradell), Bellpuig, Platja d’Aro, Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Oller del Mas (Manresa) i Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló).