Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La Copa del Món un espectacle per a ser vist

Ets a:  IniciNotíciesWC2006Notícia id 4397
21.03.2006

WC2006La Copa del Món un espectacle per a ser vist

Carta del president de la Federació Catalana de Pitch & Putt a tots els jugadors de Pitch & Putt animant a l'assistència a la IIa Copa del Món de P&P
A TOTS ELS JUGADORS DE PITCH AND PUTT

A TOTS ELS JUGADORS DE PITCH AND PUTT

 

Apreciats amics:

 

Com sabeu, els propers dies 23, 24 i 25 de març es celebra en el camp de Teià la II Copa del Món de Pitch and Putt, on la nostra selecció competirà amb altres dotze provinents de diversos països del món. Des de fa més d’un any ens hem estat preparant per a un esdeveniment que tindrà un ampli ressò tan esportiu com mediàtic, inclosa una retransmissió per part de Televisió de Catalunya. Ens ha costat esforços i diners però des del primer dia vàrem pensar que el projecte s’ho mereixia.

 

La competició a nivell esportiu ens permetrà veure en acció als millors jugadors del món i això, per si mateix, és un motiu per a venir a seguir els partits. Però a part d’això, aquest esdeveniment té molta importància tan a nivell internacional com a nivell local en altres aspectes.

 

A nivell internacional serà una prova de que el Pitch and Putt, que va començar a jugar-se d’una manera organitzada a Irlanda als anys 1930 i ha passat molts anys restringit en aquest país, s’està expandint amb rapidesa arreu del món com a una activitat esportiva popular que està a l’abast de tothom i que va adquirint importància, cada dia en més països. I, en conseqüència exigeix una estructura internacional pròpia i un ampli reconeixement com a esport independent.

 

A nivell local, l’assistència de molts dels nostres jugadors juntament amb una bona organització, posaran també de manifest la nostra maduresa i confirmaran que la recent decisió del Consell Català de l’Esport d’acceptar la constitució de la Federació Catalana de Pitch and Putt no solament és adequada sinó que, a més, compta amb el suport de la important massa de practicants del nostre esport a Catalunya.

 

Com a principals responsables, juntament amb el Secretari de l’EPPA John Manning, de l’organització d’aquest esdeveniment, volem agrair a tots els que voluntària i desinteressadament estan col·laborant des de fa mesos en la seva posta en marxa, el seu esforç, la seva dedicació i, sobretot, la seva il·lusió. Si hi afegim la presència i bon comportament de tots vosaltres estem segurs de que aquests dies seran importants per a deixar molt amunt el nom de Catalunya i el del seu col·lectiu de Pitch and Putt.

 

 

Josep M. de Anzizu

President de la FCPP

President de l’ACPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC