Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Campionat Doble de Catalunya de Pitch & Putt 2006 UCPP

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 4383
06.04.2006

Reglaments Competicions FCPPCampionat Doble de Catalunya de Pitch & Putt 2006 UCPP

Reglament del Campionat Doble de Catalunya de Pitch & Putt 2006 UCPP que es jugarà els dies 7, 8 i 9 d'abril de 2006 a Lloret Papalús
Unió Catalana de Pitch and Putt UCPP

UCPP - CAMPIONAT DOBLE DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2006 - PARELLES INDISTINTES

 

REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà a Lloret Papalús, el 7, 8 i el 9 d’abril de 2006.

 

2.- PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol parella composada per dos jugadors/es nacionals o estrangers, en possessió de les seves llicències de la UCPP en vigor.

El nombre màxim de parelles inscrites serà de 72 pel divendres dia 7 i 108 pel dissabte dia 8. En cas d’excedir el nombre de parelles inscrites, s’eliminaran les de suma de handicaps més alt en la data de tancament de les inscripcions de forma que resultin un màxim de 180 parelles participants. Els jugadors/es que no entrin en el dia escollit se’ls posarà en l’altre dia si queden places i han marcat la opció de “preferència” al full d’inscripció.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

- 18 forats Fourball Scratch (divendres 7 o dissabte 8).

Passaran el tall fins un total de 54 parelles com a màxim incloses les empatades.

Els que hagin passat el tall faran 36 forats Foursome Scratch (diumenge 9 d’abril. Dues voltes de 18 forats).

 

4.- HORARI DE SORTIDA I FORMACIÓ DE GRUPS DE SORTIDA

Les sortides del divendres 7, del dissabte 8 i la primera del diumenge seran simultànies. La darrera sortida del diumenge serà per ordre de classificació.

Divendres 7 i dissabte 8 per ordre de handicap de cada dia. Els handicaps més baixos sortiran en les primeres sortides i els més alts en la darrera.

El divendres 7 les sortides seran a les 13h i 16:30h si hi ha més de 36 parelles inscrites per a aquest dia. Si n’hi ha menys serà a les 16:30h.

El dissabte 8 les sortides seran a les 9h, 12:30h i a les 16h.

La primera sortida del diumenge serà simultània iniciant-se a les 9h. La darrera sortida del diumenge serà per ordre invers a la classificació ( els millor classificats sortiran els últims) i s’iniciarà a les 13:15h. 

 

5.- DESEMPATS

Pel lloc de campions, es desempatarà per la fórmula de forat per forat (“mort sobtada”) en la modalitat Foursome començant pel forat 1 i consecutius fins desfer el desempat.

 

La resta de posicions amb premi desempataran per la millor darrera volta i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 24, 30, 32 34 i 35 millors últims forats. La resta es classificarà ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

Copes per les parelles campiones, sots-campiones, 3eres i 4artes i 5enes. Es lliuraran a la Nit del P&P 2006.

 

7.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la UCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la UCPP. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. És obligatori que com a mínim un dels dos integrants de la parella signi la inscripció.

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el 30 de març de 2006 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 31 de març de 2006 a la pàgina web www.pitchandputtcat.com. Els jugadors/es que no puguin jugar en la data adjudicada, hauran de comunicar-ho a la UCPP amb anterioritat al dia 5 de abril de 2006. Un cop finalitzat el període d’inscripció no es permetrà el canvi de cap dels dos integrants de la parella.

 

9.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Pel divendres o dissabte, cada parella abonarà 34 euros. Per la jornada de diumenge cada parella abonarà 34 euros pel conjunt de les dues voltes estipulades.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la UCPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè el membre de la UCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

 

12.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la UCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la UCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.
Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per
la UCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2007.

13.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin al Camp, sense un avís previ de 12h , no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2006. Així mateix els jugadors/es que passin el tall i no es presentin el diumenge al Camp, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2006. Qualsevol causa de força major es tindrà que justificar adequadament.

 

 

UCPP - CAMPIONAT DOBLE DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2006 - PARELLES INDISTINTES

 

FULL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

1 - LLOC I DATES

Es jugarà a LLORET PAPALUS, els 7 ó 8 i el 9 d’abril de 2006.

 

2 - PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol parella composada per dos jugadors/es nacionals o estrangers, en possessió de les seves llicències de la UCPP en vigor.

 

3 - FÓRMULA DE JOC

- 18 forats Fourball Scratch (divendres 7 d’abril o dissabte 8 ‘abril).

Passaran el tall fins un total de 54 parelles com a màxim incloses les empatades.

- 36 forats Foursome Scratch (diumenge 9 d’abril. Dues voltes de 18 forats).

 

4.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la UCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la UCPP fins el 30 de març de 2006 a les 18 hores.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Pel divendres o dissabte, cada parella abonarà 34 euros. Per la jornada de diumenge cada parella abonarà 34 euros pel conjunt de les dues voltes estipulades.

 

6- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin al Camp, sense un avís previ de 12h , no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2006. Així mateix els jugadors/es que passin el tall i no es presentin el diumenge al Camp, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta del 2006.

 

Preguem complimentin aquest apartat.

 

1.- NOM I CONGNOMS _________________________________________________

     LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

2.- NOM I CONGNOMS _________________________________________________

     LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

Cal marcar obligatòriament una (i només una) opció per a que sigui vàlida la inscripció.

 

          Preferència jugar divendres                     Única possibilitat jugar divendres

 

          Preferència jugar dissabte                        Única possibilitat jugar dissabte                               

                       

Barcelona, 14 de març de 2006.                                                                    Signatura

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC