Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43783
02.08.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 116 - Juliol 2022

Roc 3 guanya i Franciac segueix líder

 

El cap de setmana 9 i 10 de juliol es va jugar la 6ª prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP a diferents seus d’arreu del país,  Can Mascaró (La Palma de Cervelló), Vallromanes, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), El Montseny (Gualba), Lleida, Gualta (Girona), Badalona, Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta) i Mas Gurumbau (Taradell). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de primera divisió van jugar el diumenge al P&P Can Mascaró. Al ser una competició per equips es combinen les dues modalitat de joc l’individual i la de parelles (fourball). Per la primera posició de la classificació individual va haver-hi un quàdruple empat a 4 cops sota par entre el Jordi Floreta (Vallromanes), Josep Martínez (Gualta Plus Costa Brava), Javier Caceres (Roc 3) i Agustín Redondo ((Hcp1). Entre totes les parelles el millor resultat el va fer el Jorge García i el Joaquím Rosas (Canal Olímpic Capitolio) que van fer 46 cops, seguits d’un altre quàdruple empat a 48 cops entre Niñerola / Balague (Vallromanes), Creus / Castillo (Hcp1 Team), Fontanet / Peraferrer (Franciac) i Mateo / Penalva (Roc 3). El resultat per equips va quedar molt ajustat, en primera posició va quedar Roc 3 amb un total de 203 cops i unes targetes de joc de 50, 51 i 54 cops les individuals i 48 la de parelles, segon Pitch & Putt Badalona amb 204 i tercer Gualta Plus Costa Brava amb 205.

Pel que fa a la classificació general encapçala la taula amb força avantatge l’equip de Franciac de Caldes de Malavella amb 434 punts, seguit de Sant Cebrià Blau amb 368 i en tercera posició  Pitch & Putt Badalona amb 362. Els equips líders de la resta de divisions son: 2ª divisió Est: Platja d’Aro Serrallonga, 2ª divisió Oest: Jugadors del Vallès, 3ª divisió Est: Angry Birdies, 3ª divisió Oest: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª divisió Nord: Falcons de Mas Pagès, 4ª divisió 4ªDivisió G1: Vallromanes B, , 4ªDivisió G2: The Golf Trotters i 4ªDivisió G3: Falcons Mas Pagès.

La propera prova ja serà després de l’estiu els dies 3 i 4 de setembre a Can Rafel (Cervelló), Mas Nou (Platja d’Aro), bonarea, Peralada, Can Cuyàs (Sant Feliu del LLobregat), Mas Pagès(Sant Esteve de Guialbes), Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt), El Vallès (Terrassa) i Cambrils.

 

Classificació

Àlbum de fotos de 2a Div Oest a Can Cuyàs


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC