Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 113 - Abril 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43065
30.04.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 113 - Abril 2022

Gualta acull la 2ª prova del Rànquing Juvenil

   

El cap de setmana 9 i 10 d’abril es va jugar la 2ona prova del Rànquing Juvenil al Pitch & Putt Gualta a la comarca del Baix Empordà (Girona). Hi van participar 106 joves jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Aquesta prova es va començar a jugar el passat 19 de març, però degut a les fortes tempestes que van haver-hi a la zona es va haver d’aplaçar l’ultima jornada  del campionat fins aquest cap de setmana que van jugar els jugador/es que no van poder fer-ho inicialment. 

A la categoria Competició van haver-hi 56 participants. Són jugador/es que tenen com a màxim 18 anys, juguen amb un recorregut de mides catalanes que vol dir que les distàncies del forats tenen com a màxim 120 metres.  I 50 jugador/es més de la categoria Iniciació, que son els mes joves i amb menys experiència del nostre esport. Aquest grup juguen 9 forats i un recorregut en mides EPPA, que vol dir que les distàncies dels forats tenen com a màxim 90 metres.

El millor jugador de la categoria Competició va ser el Pau Marín (Can Cuyàs) que va fer 5 cops sota par, seguit del seu company de club Daniel Solavera amb 3 cops més. La jugadora local Clara Martínez (Gualta) i l’Hugo Otero van ser els guanyadors de la categoria handicap amb 48 cops, seguit de Sánchez i Biel Cabanes amb 52. Entre els més petits els d’ iniciació, el guanyador va ser el Tito Serra (Can Cuyàs) tant en la categoria scratch com handicap.

Pel que fa a la classificació acumulada del Rànquing Juvenil encapçala la taula Categoria Competició el Mario Gaspar (Can Cuyàs) amb 65 punts, seguit de la Núria Bertran (Hcp1) amb 63 i en tercera posició Cabanes i Nil Artigas (Gualta) amb 62 punts. Otero va líder de la classificació handicap amb 80 punts. Tito Serra és líder de la categoria Iniciació amb 25 punts seguit de la Carla Velazquez i el Mateu Griffiths – Jones Dreano, companys de club Can Cuyàs, amb 21 punts. Serra també lidera la taula handicap.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil, competició entre clubs on puntuen els 4 millors resultats de cada equip. A la categoria Competició el líder es Can Cuyàs Juvenil amb 300 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 270 i en tercer posició i  252 punts, Gualta Juvenil. A la categoria Iniciació Can Cuyàs Juvenil també primer de la taula amb 300 punts, seguit del Vallès amb 280 i tercer The Golf Square Academy amb 251, el mateixos que Badalona Juvenil que ocupa la 4ª posició.

La 3era prova serà els dies 7 i 8 de maig al Pitch & Putt Badalona

 

Classificacions finals

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC