Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 113 - Abril 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 43063
30.04.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 113 - Abril 2022

Oriol Mas campió del XV Open Catalunya jugat a Lloret de Mar

   

El cap de setmana de Sant Jordi del 23 i 24 d’abril es va jugar la XV edició de l’Open Internacional Catalunya al Golf Lloret Pitch & Putt de Lloret de Mar. És una competició del calendari de la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt). Hi van participar 144 jugador/es de diferents nacionalitats irlandesos, holandesos, andorrans, gallecs, noruecs, britànics, bascos, francesos, suïssos i catalans. Els jugador/es catalans que hi volien participar van haver de passar un tall que es va jugar el cap de setmana anterior, el tall va quedar a 56 cops i el millor resultat el va fer el Toni Enciso amb 48 cops.

El divendres 22 va ser jornada d’entrenaments i el dissabte a les 8:30h es va donar el tret de sortida a la competició. Els participants podien escollir l’hora de joc de la primera volta a les 8:30h o les 11:30h. El millor resultat dels primers 18 forats el van fer els catalans Daniel Gimenez i Amador Rodríguez amb 5 cops sota par, Rodríguez va ser el millor sènior i la Mª Àngels Taulats, va firmar la millor targeta femenina amb 56 cops. Va ser un dia amb una climatologia molt variable i es va haver de parar el joc per la tempesta elèctrica i a una forta granissada que va caure. El millor resultat de la segona volta va ser el de l’Oriol Mas que va fer una espectacular targeta de 10 cops sota par, seguit del Joel Girbau amb 3 cops més, els gallecs Jorge Rodríguez i Manuel Santiago van ser els millors sèniors dels segons 18 forats i de la taula de les fèmines la millor va ser l’irlandesa Mary Murray amb 1 cops sobre par. Pel que fa a la classificació general un cop jugats els primers 36 forats el líder era Mas amb 94 cops, seguit de Girbau, l’irlandès William Buckley i el català Barry Coomber amb 101 cops, Amador Rodríguez era el capdavanter de la classificació sènior amb 104 cops i la Marta Cucurull la líder femenina amb 117 cops acumulats.

Encara faltaven per jugar els últims 18 forats, Mas duia una avantatge de 7 cops sobre els seus perseguidors, però encara no hi havia res decidit per que el nivell de joc era altíssim, L’Oriol Mas vigent campió de l’Open de Catalunya del 2021 no va fallar i va tornar a fer una espectacular volta de 46 cops, cal destacar que el forat 17 va fer un forat amb 1, el segon que feia a la competició  i es va tornar a  proclamar Campió de l’Open Catalunya per segona vegada consecutiva amb un total acumulat de 140 cops. Sotscampió va quedar l’irlandès William Buckley amb 150 cops i en tercera posició Roger Albiñana amb un cop més, 151. El campió de la classificació sènior va ser l’Amador Rodríguez amb 158, seguit del francès Michel Espanol i Jorge Rodríguez amb 159. La guanyadora femenina va ser la jugadora local Mª Encarnación Robledo amb 174 cops, els mateixos que la Marta Cucurull que va quedar en segona posició i en tercer lloc la Mª Àngels Taulats amb 176. El primer lloc femení es va decidir per millor darrera volta i cal destacar que Mª Encarnación Robledo ja va ser la guanyadora de l’Open en el 2021.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions i campiones amb la presència entre d’altres  de Víctor Moscatel president de la FIPPA, Anna Julià Representant territorial d’Esports de les comarques gironines de la Generalitat de Catalunya i Anna Garcia-Castany Regidora d’Esport de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

 

Classificacions

Àlbum de fotos 1

Àlbum de fotos 2


Retall de premsa:

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC