Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 111 - Febrer 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42649
02.03.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 111 - Febrer 2022

El Pitch & Putt Juvenil en marxa

 

El Pitch & Putt Can Cuyàs de Sant Feliu del Llobregat (Barcelona) va acollir la primera prova del Rànquing FCPP / Interclubs Juvenil ACPP 2022 hi van participar 91 jugador/es menors de 18 anys. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre tots els juvenils es diferencien 2 grans grups els de la categoria d’iniciació, jugador/es que s’inicien al nostre esport i els de la categoria de competició, que ja tenen més experiència. Els mes novells (categoria iniciació), juguen 9 forats i una distància màxima de 90 metres i poden portar fins a 6 ferros i el putter. En canvi els jugadors de la categoria superior  la de competició, juguen 18 forats i mides catalanes, vol dir que els forats han de tenir una distància màxima de 120 metres.

El millor resultat de la primera prova de la categoria competició el van fer el jugador local Mario Gaspar (Can Cuyàs) i l’ Ian López amb 2 cops sobre par, seguit de la Núria Bertran (Hcp1) i la Lola Cabanes amb un cop més. La classificació handicap la va guanyar l’Emma Artigas (P&P Gualta) amb un gran resultat 12 cops sota par, seguida de el Ferran Marcillas i el Pol Quesada companys de club Can Cuyàs amb 3 cops més. Entre els més petits (categoria iniciació) el guanyador el va ser  el Mateu Griffiths – Jones (Can Cuyàs), tant en categoria scratch, com la handicap.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil, els jugador/e que pertanyen a un club juguen també l’Interclubs Juvenil ACPP. Es una competició per equips que també es diferencien les dues categories de joc, iniciació i competició. Entre tots els resultats dels jugador/es que formen part d’un equip, comptabilitzen les 4 millors targetes per puntuar. A la categoria competició l’equip local Can Cuyàs Juvenil va guanyar la prova, segon va quedar Hcp1 Juvenil i en tercera posició P&P Badalona. I en la categoria Iniciació Can Cuyàs va quedar primer, el Vallès segon i el P&P Badalona Juvenil tercer.

La propera prova serà els dies 19 i 20 de març al P&P Gualta.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC