Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 110 - Gener 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42472
09.02.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 110 - Gener 2022

Portal del Roc inaugura la nova temporada de Pitch & Putt

 

Del 13 al 16 de gener el Pitch & Putt Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú ha acollit l’inici del calendari anual de Pitch & Putt amb la primera competició pel Millor Jugador de l’any (tram EPPA). Hi han participat 404 jugador/es i ha estat organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El Millor Jugador de l’Any es una competició individual que consta de 12 proves 4 de Tram EPPA i es juguen en mides EPPA, la distància màxima ha de ser de 90 metres. També es juguen 6 proves  Tram FCPP, amb mides catalanes i la distància màxima del forat de 120 metres, més el Campionat de Catalunya Absolut i el Campionat de Catalunya Matxplay. De totes, comptabilitzen els 8 millors resultats

El dijous, primera jornada de la competició, hi van participar-hi 77 jugador/es i el millor resultat el va fer el Barry Coomber (P&P Gualta) amb 6 cops sota par. Divendres van jugar 109 participants més i l’Andres Luque (El Vallès), el Miguel Angel Soler i el Joel Girbau (P&P Bellpuig) Millor Jugador de l’Any 2021, van poder millorar amb un cop el resultat de Coomber, fent 47 cops. Encara quedaven 2 dies competició, però ningú més va poder millorar el resultat. Juan Martinez s’hi va apropar però també es va quedar a un cop.

Pel que fa a la classificació femenina la millor jugadora va ser la Conchi Carballo del P&P Vallromanes amb 3 cops sota par, seguida de la Marta Cucurull (P&P Bellpuig) amb el par del camp. Soler, també va ser el millor sènior, la classificació handicap absoluta la va guanyar el Tobias Mostazo amb 11 cops sota par i Carballo i Soler també van guanyar la classificació handicap femení i sènior respectivament.

La propera prova serà els dies 4, 5 i 6 de febrer al Pitch & Putt Gualta (Girona)

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC