Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 01/2022. Normativa FCPP de baixes de jugadors per COVID en proves per equips

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 42350
24.01.2022

Circulars FCPPCircular FCPP 01/2022. Normativa FCPP de baixes de jugadors per COVID en proves per equips

Normativa FCPP de baixes de jugadors per COVID en proves per equips

CIRCULAR 01/2022

NORMATIVA FCPP DE BAIXES DE JUGADORS

 PER COVID EN PROVES PER EQUIPS

 

A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt,

 

L'actual situació sanitària juntament amb l’inici de les proves per equips fa que eventualment puguem trobar casos on algun equip tingui un número de baixes per efectes de la COVID que impedeixi el normal desenvolupament de la prova.

 

A diferència d'altres esports amb enfrontaments entre dos equips, en el nostre esport cal que tots els participants juguin amb condicions el més semblants possibles, per tant la forma de procedir en cas de tenir algun equip amb baixes per COVID serà el següent:

 

  • El dia de joc no es pot ajornar per un equip o equips concrets, tots han de jugar al mateix dia o cap de setmana, si es suspèn, es suspendrà tota la prova.
  • Es considera que un equip no pot presentar alineació si no té 4 jugadors disponibles (3 individuals + 1 jugant en modalitat parelles), per això haurà de presentar document oficial que confirmi la baixa per COVID de la resta de jugadors de l'equip.
  • Si un sol equip no pot presentar el mínim de 4 jugadors disponibles, es suspendrà tota la prova i es reprogramarà per un altre cap de setmana.
  • Per evitar la suspensió d’una prova, la presentació d'un document oficial que confirmi una baixa per COVID dona dret a incorporar un nou jugador a l'equip en qualsevol moment, inclòs després del dimecres en que es tanca l'alineació.
  • Per evitar la suspensió d’una prova, la presentació d'un document oficial que confirmi la baixa per COVID dona dret a incorporar un nou jugador a l'equip que sigui membre d'un altre equip del mateix club, i sempre que sigui membre d'un equip pertanyent a una categoria d'igual o inferior nivell. El jugador posteriorment quedarà alliberat per tornar al seu equip original.
  • La presentació d'un document oficial que confirmi la baixa per COVID dona dret a modificar l'alineació amb un canvi suplementari en qualsevol moment, inclòs després del dimecres en que es tanca l'alineació.

 

Aquesta normativa serà aplicable en totes les proves per equips de la FCPP.

 

 

 

Barcelona a 24 de gener de 2022

Secretaria FCPP


Clickar per veure la Circular FCPP 01/2022 en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC