Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 108 - Novembre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 42057
02.12.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 108 - Novembre 2021

Doble empat al P&P Tennis Mora

 

Del 10 al 14 de novembre es va jugar la 2ª prova del Rànquing Doble al P&P Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) hi van participar 135 parelles i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al ser una competició que s’ha jugat durant cinc dies la climatologia ha estat molt variada, des de pluja a temperatures molt primaverals. Els empats han estat els protagonistes de la segona prova del Rànquing Dobles. Per la primera posició hi ha hagut un doble empat a 47 cops, entre les parelles Juan Alcazar (P&P La Garriga)  /Pablo Fosalba (P&P Fornells) i Juan Martí i Antonio Pozo, companys del Club Sant Cebrià i per la segona posició un empat entre nou parelles a 48 cops, Alarcón / Rodriguez (CE Tempo Team), Guerrero / Torras (CE Tempo Team), Corral / Vila (La Garriga), Mateo i Sanchez (Can Rafel), Casquete / Petit (Teià), Marques (CE PiP. cat) i Nogueira (Badalona), Febrero / Barragan (Roc 3), Roger i Alexandre Albiñana (El Vallès) i Solé i Poley (Cambrils).

Per la classificació handicap també hi ha hagut un triple empat per la primera posició a 8 cops sota par entre Alarcón / Rodríguez , Medinilla (Teià) / Lopez i Menendez / Castro (Vallromanes).

Pel que fa a la classificació general del Rànquing Dobles FCPP 2021, els líders son Antonio Mateo i Oscar Piqué (Roc 3) amb 111 punts, seguit d’ Enrique Jaén (Roc 3) i Antonio García  (CE Mulligan) amb els mateixos punts i en tercera posició i 109 punts els germans Albiñana.

Encapçala la classificació general handicap el pare i fill Carles i Jan Bernet (Tennis Mora i Hcp1) amb 106 punts, seguit de l’Ivan Paret (Sant Cebrià)/ Xavi Puig i el Xavier Pintor / Sergi Turró (Franciac) amb 103 punts.

La propera prova serà els dies els dies 26,27 i 28 de novembre al P&P Lloret.

 

Classificació

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC