Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41842
04.11.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Joel Girbau i Lluís Cucurull guanyen l'International Pairs 2021

 

El cap de setmana 23 i 24 d’octubre es va jugar al Pitch & Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta) l’International Pairs 2021. És un competició per parelles en el marc de la FIPPA, on hi participen 144 jugadors de diferents nacionalitats. Es jugaven les 3 modalitat de joc per parelles, la greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador), la foursome la més complicada i exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador) i la fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat).

El divendres va ser jornada d’entrenaments i dissabte es van jugar 36 forats. A primera hora del matí sortien a jugar les primeres parelles i sota la modalitat greensome, el millor resultat el van fer els Joel Girbau I Lluis Cucurull (P&P Bellpuig)  amb un gran resultat de 43 cops, seguits de Frank Dineen i Robert O’donoghue amb un cop més i en tercera posició Xavier Noguerol i Marti Moreno (Franciac) amb 45 cops. Posteriorment es va jugar la 2ª volta de la competició la foursome.La millor parella va ser la badalonina Manuel Amor i Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb 7 cops sota par, seguits de Girbau i Cucurull amb un cop més. Un  cop jugada la primera jornada, el líders provisionals eren Girbau i Cucurull amb un acumulat de 17 cops sota par i en segona posició Amor i Vilardell amb 14 sota par i en tercera posició Sergi Arisa i Rafa Ramos (companys de club La Garriga) amb 3 cops més.

El nivell de joc  va ser altíssim i encara quedaven per jugar 18 forats sota la modalitat fourball. La tercera volta de la competició es va jugar diumenge al matí, va haver-hi un triple empat per la primera posició amb un grandíssim resultat de 12 cops sota par entre, els germans Alex i Roger Albiñana (El Vallès), Aongus Coughlan i Jimmy Taylor i els locals Josep Iglesias i Angel Navarro (Sant Cebrià). Joel Girbau i Lluis Cucurull van fer una tercera volta de 47 cops que els hi va donar el títol de campions de l’international Pairs 2021 amb un total acumulat de 138 cops. Cal destacar la gran trajectòria esportiva de Girbau, Millor jugador de l’Any 2021, Campió de Catalunya Absolut 2021, Campió de Catalunya Matxplay 2021, Campió de la Copa  5 Nacions 2021 (Competició per equips amb la selecció catalana), Campió de la Copa Parelles Mixtes 2020 i Campió Rànquing Dobles 2018. Cucurull va ser subcampió de la Copa Parelles Mixtes 2020.

 

La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions: Joel Girbau i Lluís Cucurull amb 138 cops

Subcampions: Alex Albiñana i Roger Albiñana amb 141 cops

3ers Classificats: Aongus Coughlan i Jimmy Taylor  amb 142 cops

4arts classificats: Josep Iglesias i Angel Navarro amb 142 cops

5ens classificats: Sergi Arisa i Rafa Ramos amb 142 cops

 

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als campions.


Classificació


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC