Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41841
04.11.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

En marxa el Rànquing Doble FCPP 2021

 

Del 28 al 31 d’octubre es va jugar la primera de les quatre proves de la 6ª edició del Rànquing Doble FCPP al P&P El Vallès a Terrassa. Hi van participar 348 jugadors/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P. Es jugava sota la modalitat fourball, on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat. Les parelles podien escollir dia de joc i hora. Per la classificació final del Rànquing Dobles, comptabilitzen els tres millors resultats de les quatre proves.

Al ser una competició que es va jugar en 4 dies la meteorologia va ser molt variada, dijous i divendres temperatures típiques per l’època de l’any en que ens trobem, dissabte va ser un dia molt gris i plujós i diumenge temperatura força estiuenca.

Durant les quatre jornades el nivell de joc va ser altíssim, dijous van jugar 38 parelles i els jugadors locals Roger i Alexandre Albiñana (El Vallès) i el Miquel Porta (Bellpuig) i Josep Antoni Balart (CE Mulligan) van fer un grandíssim resultat de 45 cops però encara quedaven moltes parelles per jugar. Divendres van jugar 102 jugador/es mes i les parelles Oscar Piqué / Antonio Mateo (companys de Roc 3) i Enrique Jaén (Roc 3) / Antonio Garcia (CE Mulligan) van millorar amb un cop  el resultat de divendres i van fer 10 cops sota par. I entre dissabte i diumenge cap parella participant va poder millorar el resultat.

Pel que fa a la categoria handicap els guanyadors de la prova van ser Daniel Sánchez i el local Roger Franco (El Vallès) que van fer 44 cops, seguit de Carles Bernet (Tennis Mora) i Jan Bernet (Hcp1) amb un cop més.

La propera prova serà del 10 al 14 de novembre al Pitch & Putt Tennis Mora de Sant Andreu de Llavaneres.

 

Classificació

Àlbums de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC