Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41839
04.11.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 107 - Octubre 2021

Franciac guanya per sisena vegada la Copa Catalunya – Trofeu Solius

 

El cap de setmana 16 i 17 d’octubre es va jugar la XVI edició de la Copa Catalunya – Trofeu Solius al Pitch & Putt Montseny (Gualba), la Copa Catalunya de 2ª divisió al P&PHcp1 (Sant Vicenç de Montalt) i la Copa Catalunya de 3ª i 4ª divisió al P&P Vallromanes. Va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Al P&P Montseny hi van jugar els 8 millors equips classificats de l’Interclubs de 1era divisió d’aquest any, eren el P&P Badalona, Roc 3, Franciac, Gualta Baix Empordà, Sant Cebrià Blau, Gualta Plus Costa Brava, Sant Cebrià i Vallromanes.  La competició es jugava en format matxplay. Es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA. Les distàncies dels forats van des dels 40 fins els 90 metres. Al ser un campionat per equips es combinaven dues modalitat de joc l’individual i la foursome (per parelles), on cada jugador de la parella fa un cop alternatiu.

El dissabte a les 9:30h del matí van començar els primers enfrontaments per parelles i cara al migdia jugaven els individuals, i com es molt habitual en aquest tipus de competició van començar les primeres sorpreses. El campió de l’Interclubs d’aquest any 2021 el P&P Badalona, queia eliminat per Vallromanes A que ocupava la 8ª posició. L’actual campió de la Copa Catalunya, Gualta Plus Costa Brava perdia  amb Franciac. Els equips Vallromanes A, Gualta Baix Empordà, Franciac i Roc 3, passaven ronda i qualsevol d’ells tenia opció al títol i la resta d’equips es jugaven un lloc entre la 5ena i la 8ena posició.

El diumenge al matí van jugar-se els partits individuals de la 2ona ronda, mentre que les parelles havien jugat la jornada anterior. Vallromanes A eliminava a Gualta Baix Empordà i Franciac a Roc 3. Els dos guanyadors jugaven la final. Tots dos equips van demostrar un nivell de joc altíssim, però finalment va ser Franciac qui  va guanyar per 5,5 a 3,5 punts. Cal destacar que Franciac es la 6ena vegada que guanya aquest títol (2005, 2011, 2015, 2016, 2017 i 2021) i també ha estat bicampió del Campionat de Catalunya per Equips (2013 i 2019). Els components de l’equip Campió eren: Jaume Vidal, Oriol Mas, Pol Saura,  Joan Poch, Albert Massaguer, Albert Sureda, Emili Sanmartín, Eric Puig, Jordi Salva, Marçal Moré i Ricard Peraferrer.

La classificació final va quedar de la següent manera, subcampions: Vallromanes A, 3ers: Roc 3, 4arts: Gualta Baix Empordà, 5ens: Gualta Plus Costa Brava, 6ens: Sant Cebrià Blau, 7ens: Pitch & Putt Badalona, 8è: Sant Cebrià.

Pel que fa a la resta de divisions, el campió de la Copa Catalunya de 2ª divisió va ser el Golf La Garriga Pitch & Putt i el subcampió Platja d’Aro Serrallonga. I el campió de la Copa de  3ª i 4ª divisió va ser Tsunami de Franciac i el subcampió Mas Torrellas.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus al campions.


Classificació

Àlbums de fotos 1

Àlbums de fotos 2


Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC