Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 104 - Juliol 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41208
31.07.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 104 - Juliol 2021

El Pitch & Putt Badalona més a prop del títol

 

El cap de setmana 10 i 11 de juliol es va disputar la 4ª prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya,  Can Cuyàs (Sant Feliu de Llobregat), Badalona, Can Rafel (Cervelló), Mas Torrellas (Santa Cristina d’Aro), El Vallès (Terrassa), Franciac (Caldes de Malavella), Teià (Maresme) i Oller del Mas  (Manresa), va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de màxim nivell van jugar al P&P Can Cuyàs i al ser un camp de 9 forats es va jugar entre dissabte i diumenge, els equips millors classificats sortien a jugar a primera hora de dissabte. La millor targeta individual la va fer el badaloní Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb un gran resultat de 45 cops, seguit d’un doble empat a 49 entre el Blai Jofre (P&P Lleida) i l’Oriol Mas (Franciac). Les millors parelles van ser, la local Daniel Solavera i Lluís Palomo (Can Cuyàs) i Fernando Cano i Ricard Díaz ( Gualta) totes dues amb 9 cops sota par. Pel que fa  als equips el guanyador de la prova per 3era vegada aquesta temporada va ser el P&P Badalona, amb unes targetes de joc de 45, 51, 51 els individuals i 47 cops la parella, un total de 22 cops sota par. En segona posició va quedar Franciac amb 200 cops i en tercera posició Gualta Baix Empordà amb 3 cops més.

Pel que fa a la classificació general, el líder indiscutible des de la primera jornada es el P&P Badalona amb 356 punts, seguit de Franciac amb 306 i en tercera posició Gualta Baix Empordà amb 298 punts. El equips que encapçalen la resta de divisions son: 2 ª div. Est: Golf La Garriga P&P, 2ª div. Oest: Can Rafel, 3ª div. Est: Tsunami de Franciac, 3ª div. Oest: Mulligan, 4ª div. Nord: P&P Mas Nou, 4ª div. Centre G-1: Pinxadors Golf Team Urgell, 4ª div. Centre G-2: Michaell Collins Irish Pub.

La propera prova serà després de l’estiu, concretament el 4 i 5 de setembre a Badalona, Cambrils, Franciac, Can Cuyàs, Mas Gurumbau, Canal Olímpic, El Vallès i Fornells.

 

Classificacions


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC